Een vacature als infographic? Kite Consultants bewijst het!

Meer info op: http://www.creativeskills.be/jobs/

Lees verder  

BetaGroup Coworking opent vrijdag even de deuren!

Wil je even snuisteren in de werkplaats van een ander? Of wil je je nieuwe collega’s even ontmoeten? Loop dan vrijdag zeker eens langs op de BetaGroup Coworking space. Vrijdagnamiddag opent de gezamelijke werkplaats namelijk even de deuren voor iedereen die geïnteresseerd is! En dat doen ze gratis! Pak dus onmiddellijk je MacBook, Dell, iPad, DOS of ander toestel waarmee je werkt en rep je als de bliksem naar de Coworking plaats om even te kijken hoe het er aan toe gaat en/of om andere professionals te ontmoeten. Wie weet vind jij vrijdag wel de werkplaats uit je dromen, dus waar wacht je op? De gedeelde werkplaats bevindt zich dich bij de VUB in Brussel. Het exacte adres is 4 rue des Pères Blancs,1040  Brussels. De deuren staan vrijdag 2 september voor iedereen even open, mits inschrijving vooraf. Dat kan je hier doen.

Lees verder  

Op zoek naar financiering voor je artistiek/ICT project?

IBBT is op zoek naar jouw atistieke project met een ICT-inslag om te financieren! Elk jaar deelt IBBT subsidies uit voor een Art&D-project. Belgische kunstenaars of creatieve zielen kunnen zich inschrijven en meedingen naar de subsidies die oplopen tot 50 000 euro per project. Het thema dit jaar is ‘augmented cities’. De digitale wereld dringt binnen in onze steden via locatie-gebaseerde informatie, mobiele technologie, sociale netwerken en taggen. Dit beïnvloedt het leven in de stad, interacties tussen mensen en misschien zelfs de stad op zich. Bij deze aanvraag, willen we graag dat kunstenaars ‘augmented cities’ ontdekken en interpreteren (en/of de rol van de kunst in deze context). Ben jij de artistieke creatieveling waar het IBBT naar op zoek is? Schrijf je dan zeker in! Meer info vind je in deze PDF-file.

Lees verder  

Dos Creations doet aan Post-it War

Post-it War. Het fenomeen waarbij bedrijfsmedewerkers met Post-its aan de slag gaan om zo mooi mogelijke figuren op hun kantoorramen te maken. Dit “tijdverdrijf-tijdens-kantoorpauzes” kwam uit Parijs overgewaaid en heeft nu ook Roeselare bereikt. Dos Creations verklaart de oorlog voor geopend, maar koppelt er meteen het nuttige aan. Dos Creations is op zoek naar een art director voor hun reclamebureau en ze kwamen op deze leuke manier om dat extra in de verf te zetten. Het team ging aan de slag en het resultaat kan je nu op hun gevel zien. Het is een jobadvertentie geworden, maar tevens een uitnodiging aan andere bedrijven om de handschoen op te nemen. Wie volgt?

Lees verder  

Creativeskills.be biedt meer; een gloednieuwe blog.

Creativeskills.be brengt binnenkort een nieuwe versie op de creatieve markt Creativeskills.be heeft niet stilgezeten de laatste maanden. Wij zijn namelijk dag in, dag uit aan het bouwen aan een vernieuwde site waarbij ‘nog meer’ centraal staat. Nog meer features. Nog meer jobs. Nog meer portfoliomogelijkheden. Kortom; nog meer creativiteit. En daar zijn we trots op! Als je ons volgt op Facebook of Twitter heb je waarschijnlijk al de voorproefjes gesmaakt. Indien dat nog niet het geval is: beweeg je muis, trackpad, stylus… als de bliksem naar je sociale netwerken en volg ons om op de hoogte te blijven!

Lees verder  
  1...616263