Creatieve ondernemer? 7 redenen om aan Startup Weekend Brussels deel te nemen!

Ben jij een ondernemer? Heb je een idee voor een nieuw creatief bureau dat alle concurrentie zo van de kaart zal vegen? Ben je vrij op 28, 29 en 30 september? Dan is Startup Weekend Brussels waar je moet zijn!

Het principe van een Startup Weekend: creatieve en ambitieuze mensen worden samen gebracht, gaan op zoek naar een geweldig business idee en werken het uit. Als kers op de taart pitch je het idee aan gevestigde ondernemers die nadien feedback geven.

Nog niet zeker van je stuk? Bij deze 7 redenen waarom jij je zo snel mogelijk moet registreren als deelnemer van Startup Weekend Brussels.

  1. In 54 uur (1 weekend) word je klaargestoomd om een startup te lanceren.
  2. Op het einde van het weekend krijg je feedback van een professionele jury met o.a. Vincent Van Quickenborne, Bart Becks (de man achter SonicAngel) en Robin Wauters (auteur voor Techcrunch).
  3. Werknemer of zelfstandig ondernemer, jong of oud. Iedereen kan deelnemen.
  4. In 2010 werd Startup Weekend door Forbes uitgeroepen tot ‘Name You Need to Know In 2011’.
  5. Het is een succesvol internationaal concept dat in meer dan 30 landen plaats vindt.
  6. Dankzij Startup Weekends zijn al 2450 startups uit de grond gestampt.
  7. Naast heel wat kennis over ondernemen, leer je ook heel wat interessante en gepassioneerde professionals kennen.
Startup Weekend Brussels is een initiatief van Leo Exter, Ramon Suarez en Gilbert West. De eerste editie vond plaats in januari 2011, momenteel wordt de tweede Brusselse editie georganiseerd. Meer informatie vind je hier. Een getuigenis van een deelneemster van het eerste weekend lees je hier.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!