Testimonials

Hannes Hauwaert
CEO / Founder · Happs Development

Als jonge start-up is het voor ons van levensbelang om ons team zo snel mogelijk uit te breiden met gemotiveerde en bekwame mensen. We zochten een C# Unity Game Developer die ons team onmiddellijk kon versterken om een belangrijke deadline te halen in het Telenet Kickstart programma. Dankzij Creativeskills ontvingen we binnen de 2 weken 10-tallen interessante aanbiedingen en konden we de perfecte persoon aanwerven. Onze deadline werd gehaald en we wonnen een plaats in het growthlabs programma!

Jacob Eeckhout
Managing Director · iValue

Talent vinden is cruciaal voor iValue. Maar niet gemakkelijk. Wij testen al heel wat platformen in het verleden maar vaak zonder resultaat. Nochtans is de match tussen vacatures en mensen met de juiste skills en attitude voor ons cruciaal. Sinds we met Creativeskills werken voor creatieve functies vinden we de juiste profielen in uitdagende segmenten binnen de vooropgestelde tijd. Het proces is heel no-nonsense en aangenaam. Naast het digitale platform appreciëren we de ondersteuning van het team.

Cindy Van Eester
Talent manager · wadsup.be

Wadsup ontzorgt KMO's binnen verschillende expertisedomeinen. Doordat we volop aan het groeien zijn, waren we op zoek naar een Lead Designer om ons grafisch team te versterken. Creativeskills bleek het juiste kanaal te zijn voor deze functie: gebruiksvriendelijk, een mooie instroom aan kwalitatieve kandidaten én het belangrijkste: we hebben onze nieuwe collega gevonden!

Yannick De Decker
Sales Manager · iFacto

Bij iFacto Business Solutions hebben we de voorbije jaren enkele zoektochten gehouden naar Creatief Marketing Talent. Via verschillende kanalen hebben we gezocht naar het ideale profiel om in een dynamische omgeving in te zetten en te laten groeien. Het is opmerkelijk dat we via Creativeskills telkens bijzonder goede profielen mochten ontvangen en de juiste match vonden.

Tine Van Gool
HR Manager · Unifly

Unifly is een snelgroeiende organisatie sinds 2015. Nog volop in ontwikkeling dus ook nog volop op zoek naar de beste methode om geschikte kandidaten te vinden. Op aanraden van onze designer hebben we twee vacatures op Creativeskills geplaatst en dat bleek een schot in de roos. Binnenkort mogen we onze Junior Designer in het team verwelkomen die via jullie site kwam. Het is een zeer makkelijk platform met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het zal zeker één van onze vaste toekomstige rekruteringskanalen in de toekomst worden!

Balder Martens
Zaakvoerder · De Barbaren

Bij de Barbaren hechten we erg veel belang aan goede groepsdynamiek, de samenstelling van een hecht en complementair team is daarbij dus onontbeerlijk. We geloven in organische groei en op deze manier is het team de laatste jaren stapje bij stapje uitgebreid. Creativeskills is hierin steeds een belangrijke schakel geweest, drie van onze medewerkers zijn via deze weg aangenomen. Het werkt superhandig, staat snel online én je bent zeker dat er relevante reacties zullen komen. Wij gebruiken eerlijk gezegd geen andere jobplatformen meer.

Ghelamco Group
HR/Payroll Officer

Voor Ghelamco Group een eerste kennismaking met Creativeskills.be – een aangename kennismaking! Het platform was vlot toegankelijk en de kwalitatieve sollicitaties kwamen al vlug door. Eén van die kandidaten mochten we uiteindelijk verwelkomen als nieuwe collega!

Vincent De Smedt
Managing Designer · Edmire

Creativeskills hielp ons om op een makkelijke en snelle manier de juiste persoon voor de vacature Brand Director te identificeren. We kregen veel reacties waardoor we uit het ruime aanbod de geschikte kandidaten konden uitnodigen voor een gesprek en uiteindelijk aanwerven.

Jolien Van Quathem
Senior Account Manager · DENK!

Ik vind Creativeskills.be de ideale tool om creatieve profielen te zoeken én te vinden voor ons marketingbureau. Ik zocht al verschillende profielen, zowel om vast in dienst te nemen als freelancers; graphic designers, content creators, video creators, copywriters,… en ben altijd al tevreden geweest van de reacties op onze vacatures. We kregen telkens vrij snel respons op onze vacatures en het niveau van de kandidaten zit zeker goed. Ik vind het gemakkelijk om de vacatures aan te maken, te beheren en aan te passen dus geen administratieve rompslomp, ideaal! De prijzen voor het online plaatsen en verspreiden van de vacatures passen binnen het plaatje. Dat maakt dat ik standaard ervoor kies om onze vacatures op creativeskills.be te plaatsen.

Dirk De Win
General Manager · Kozmoz

Kozmoz Design & Display maakt al jaren gebruik van Creativeskills om haar creatieve functies (designer, projectcoördinator) in te vullen. Het grote voordeel is dat ogenschijnlijk alle creatieve geesten met Creativeskills gelinkt zijn. Onze vacatures komen dan ook gegarandeerd binnen bij de juiste doelgroep en dat zorgt ervoor dat enkel de ‘juiste’ profielen solliciteren. Het aantal reacties loopt vlot en snel binnen waardoor het aanwervingsproces op enkele weken tijd succesvol kan worden afgerond. Het plaatsen van nieuwe vacatures kan zeer efficiënt en snel gebeuren en is veel minder tijdrovend en duur dan de traditionele kanalen. De lay-out van de website is uniform, simpel en good looking! Een vacature voor een creatieveling = Creativeskills!

Pedro Vermeersch
Belgian Greetings

We waren bij Belgian Greetings op zoek naar graphic designers om onze ontwerpstudio wenskaarten te versterken. Reeds de dag na het plaatsen van de advertentie kwamen er reacties. We kregen op minder dan 2 weken een 40-tal kandidaturen binnen. Op een paar uitzonderingen na, sloot het profiel van de sollicitanten zeer nauw aan bij wat we zochten, we hadden bij de pré-selectie een luxe-probleem. 2,5 weken na het adverteren hebben we twee nieuwe collega’s in vast dienstverband genomen. Het plaatsen van de advertentie bij Creativeskills bracht “high value for money”, we zijn super-tevreden! Alleen spijtig dat we zoveel goede kandidaten huiswaarts hebben moeten sturen…

Lies Meuleman
Office & happiness Manager · Like a Virgin

Like a Virgin is een sales- en marketingbureau in volle groei. Creativeskills is bij Like a Virgin dan ook een evidente keuze om een creatief profiel te vinden. Voor het rekruteren van onze designers is dit de ideale oplossing. Iedereen in de grafische sector, van student tot werkgever, kent Creativeskills.be en weet dat je op deze site terecht kan om de perfecte job te vinden. Deze website is heel gebruiksvriendelijk en een groot voordeel is dat die ook op social media gedeeld worden. Nadat we onze vacature online plaatsten, kwamen de sollicitaties vlot binnen. Op die manier werken is ideaal en een selectie is zo snel gemaakt. Bij Like a Virgin zijn we duidelijk fan van Creativeskills.be!

Tiffany Motton
HR Coördinator · Ellis Gourmet Burger

Het gebeurt niet zo vaak dat wij in onze ondersteunende diensten op zoek moeten naar creatief talent. Dat maakt ook dat we minder kennis hebben van welke jobboards goed werken voor deze doelgroep. Na enig opzoekwerk was ik ervan overtuigd geraakt dat Creativeskills het juiste jobboard was voor onze vacature Junior Digital Marketeer. De vacature stond op dat moment een kleine twee weken op via onze klassieke kanalen, waar we wel wat instroom kregen maar toch niet 100% overtuigd waren van de kwaliteit. Het proces om de vacature online te zetten ging heel erg vlot en intuïtief. We kregen heel snel hele fijne mensen over de vloer, die allemaal via Creativeskills onze vacature hadden opgemerkt! We zijn dan ook heel tevreden van onze korte, maar vruchtvolle samenwerking met Creativeskills. Merci!

Veerle Rysman
Accountmanager · Black And White Company

Bij Black and White Company zochten we een grafisch ontwerper voor onmiddellijke start. Meteen bleek de instroom kandidaten via Creativeskills.be veel kwalitatiever dan via andere wervingskanalen die we reeds probeerden. De profielen die binnenkwamen waren stuk voor stuk geschikt en relevant. Creativeskills.be kortte onze zoektocht naar een nieuwe collega drastisch in: al na twee weken verwelkomden we de nieuwe creatieveling in ons bureau. Ook qua gebruiksgemak is Creativeskills.be een schot in de roos: je zet het digitaal platform eenvoudig op en de opvolging verloopt vlot. Creativeskills.be dacht ook met ons mee over de inhoud van de vacature waardoor we deze verder optimaliseerden. Creativeskills.be vormt een kwalitatief en efficiënt platform voor iedereen die op zoek is naar creative profielen.

Yannick Rousseau
Talent Acquisition Specialist · Showpad

We probeerden reeds gelijkaardige job boards maar Creativeskills steekt er kop en schouders boven uit inzake gebruiksgemak, flexibiliteit en prijszetting. De ondersteuning is top, de influx en kwaliteit van de kandidaten hoog en het platform past zich aan waar nodig. Uiteindelijk hebben we een aantal weken na publicatie een mobile designer aangeworven.

Sandra Demeester
Account Director · Vandekerckhove&Devos

Wij hebben een goede ervaring met Creativeskills.be. Het is een handig en vlot toegankelijk platform dat ons in contact brengt met creatieve profielen. Laagdrempelig en zonder complexiteiten. Eenmaal de sollicitaties in onze mailbox toekomen, is het kwestie van grondig screenen, selecteren, uitnodigen en het gesprek aangaan. Totnogtoe steeds met resultaat!

Sigrid Spaas
Digital Content Strategist · Be wire

Bij Bewire zijn we continu op zoek naar gedreven, creatieve en gepassioneerde medewerkers die interesse en/of ervaring hebben in IT. We merken dat sollicitanten via Creativeskills vaak de juiste skill- en mindset hebben die wij zoeken. Daarom is het bijna een automatisme geworden om onze nieuwe vacatures voor creatieve profielen ook te delen via dit platform. Daarnaast stond Creativeskills ons met raad en daad bij om ons account te optimaliseren en te verbeteren. We hopen in de toekomst nog meer fijne, getalenteerde collega’s te verwelkomen via Creativeskills!

An-Sofie van den Bosch
Account Manager · MonkeyProof

MonkeyProof is een digitaal marketingbureau in volle groei. We waren op zoek naar verschillende nieuwe profielen om onze teams van websitedevelopers en digital marketeers te versterken. Creativeskills leek ons het meest geschikte platform om kandidaten te zoeken. De website is bijvoorbeeld heel gebruiksvriendelijk en nadat we onze vacatures online plaatsten, stroomden de sollicitaties binnen. We waren aangenaam verrast over de kwaliteit van de kandidaten en vonden binnen enkele weken een geschikte Grafisch designer en Digital marketeer. Voor ons is Creativeskills dus zeker een aanrader!

Cindy Copp
CFO · BergHOFF Worldwide

Bij BergHOFF Worldwide zijn we regelmatig op zoek naar creatieve profielen die in een internationale omgeving willen werken. Die ene persoon vinden die aan alle vereisten voldoet, is niet altijd even eenvoudig maar met de hulp van Creativeskills.be slagen we er iedere keer opnieuw in om onze vacature snel en efficiënt in te vullen.

Dietrich De Blander
Founder · Nanopixel

Voor de exponentiële groei van ons bedrijf zijn we steeds op zoek naar uitzonderlijk talent. Creativeskills is voor ons de ideale tool om deze mensen keer op keer te vinden. Onze laatste 2 vacatures werden binnen de maand ingevuld. Een absolute aanrader voor ieder creatief bedrijf die op zoek is naar een vacatureplatform mét meerwaarde.

Frederik Beeckx
Directeur Media · Trendhuis

Als we op zoek gaan naar creatief talent doen we dat graag via Creativeskills, want dat levert gegarandeerd interessante profielen op. De kwaliteit van de sollicitanten ligt opvallend hoger dan die van de klassieke/andere recruitement-kanalen. In minder dan vijf minuten geef je de vacature in en in no time zet Creativeskills ze online. Vlot en doeltreffend!

Kristin Aerts
CEO · TinQwise

Als digitale leerontwikkelaar zijn we eerder een buitenbeentje in de creatieve sector. Net daarom is Creativeskills.be zo interessant voor ons: het laat mensen met de juiste skillset toe om ons als inspirerende werkgever te ontdekken. Onze laatste aanwinst via jullie platform was een junior projectleider. En ongetwijfeld volgen er in de toekomst nog vacatures.

Sophie Destray
Recruitment & Development Officer · InSites Consulting

Na enkele maanden hebben we onze UI/UX Designer vacature op Creativeskills.be gepost. In enkele dagen en weken tijd hadden we meer relevante inflow verzameld dan in de maanden voordien. Dankzij de posting op Creativeskills, hebben we onze vacature succesvol kunnen invullen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ellen Poppe
HR · Hello Customer

Bij Hello Customer hadden we reeds een positieve ervaring met Creativeskills en dit is ook weer gebleken voor onze vacature Front-end Developer. We hebben heel snel de juiste kandidaat gevonden die ook matcht bij onze bedrijfscultuur. En dit allemaal in een heel korte tijd. Een kort en krachtig traject dus!

Sandra Beelaert
Zaakvoerder · Marketing FiZZ

Bij Marketing FiZZ zijn we steeds op zoek naar creatieve marketeers mét een interesse in IT & software (omdat daar onze klanten zitten). Geloof me, dat zijn echt witte raven! We hebben verschillende kanalen geprobeerd, maar alleen Creativeskills kon ons de juiste profielen aanreiken waardoor we nu een nieuwe collega hebben.

Karlo Stirmer
Executive Creative Director · Noticed

We zochten een nieuwe junior front-end developer. Gezien het succes van eerdere aanwervingen dankzij Creativeskills, hebben we ook deze vacature op jullie platform gezet. Er kwamen meerdere kwalitatieve vacatures binnen kort na publicatie. Uiteindelijk heeft Shana Vandewouwer ons het meest overtuigd! Ondertussen draait ze volop mee.

Stijn Slabbinck
CTO / co-owner · Fisheye

We hadden onze vacature tegelijk op Stepstone geplaatst omdat we dachten dat een gevestigde waarde toch wel moest werken. Niets is minder waar. We hebben daar zo goed als geen kandidaturen ontvangen. Bij Creativeskills - dat een stuk goedkoper is - hebben we enorm veel kwalitatieve reacties gehad voor onze vacature Project Manager Content.

David Merckx
Web Developer · Codeurs

In minder dan een maand hebben zich via Creativeskills zes kandidaten voor onze Web Developer vacature gemeld, waarvan we één persoon effectief hebben aangeworven. We zijn zeer tevreden dat we via Creativeskills makkelijk en snel talent hebben gevonden en zullen dit platform opnieuw gebruiken om in de toekomst extra aanwervingen te doen.

Wout Jacobs
Gedelegeerd bestuurder · Walls Vastgoedmakelaars

We zijn enorm tevreden over de resultaten van Creativeskills! We ontvingen zeer veel (kwalitatieve) reacties en konden dan ook op een zeer snelle en efficiënte manier onze vacature invullen. Als we ooit een gelijkaardige vacature hebben plaatsen we deze zeker opnieuw op Creativeskills.be!

Sacha Krinstinsky
Creative Director · King of Hearts

Bij King of Hearts zoeken we steeds mensen die zich durven smijten. En die zijn niet altijd even simpel te vinden, daarvoor werken we graag met creative skills. Dankzij Creativeskills krijgen we snel en veel sollicitanten binnen, daaruit selecteren wij diegene met het meeste goesting en talent.

Geert Delanghe
Zaakvoerder · Volta

Vandaag lijkt elk communicatiebureau of digital agency op zoek naar PHP-developers. Niet evident dus, en de recruiters en selectiebureaus slaan je dan ook met voorstellen en fikse budgetten rond de oren. Creativeskills.be is een logische opstap naar onze eigen kanalen, waar we het Volta-dna best kunnen uitdragen. Werkt Creativeskills.be? We zijn niet overstelpt door kandidaten, maar we hebben wel een developer aangeworven die ons via dit platform leerde kennen. Betaalbaar en efficiënt.

Gaëtan Geerkens
Managing Partner · KLEIN

We waren zeer dringend op zoek naar een Art Director binnen KLEIN. We hebben onze vacature enkel via Creativeskills op de wereld losgelaten. Resultaat: CV's stroomden binnen 24 uur na publicatie. Geen grote aantallen, maar wel de juiste CV's. De vacature was ingevuld na drie gesprekken, en dit vier weken na publicatie! Kortom, als je op zoek bent naar een creatief profiel... één adres: Creativeskills. En dat voor een bijzonder klein bedrag, zeker in vergelijking met de klassieke kanalen.

Nick De Mey
Co-founder · Board of Innovation

We hebben net met iemand getekend voor de Creative / Online Marketeer functie die we opnieuw via Creativeskills hebben gevonden. Een positief verhaal!

Arnaud Vandenberghe
Zaakvoerder · signit

Samenwerking was vlot en éénvoudig. Kwaliteitsvolle reacties en service. Overtuigd om in de toekomst verder van jullie diensten gebruik te maken. Waarvoor dank.

Marieke Deckers
Zaakvoerder · Aroma Communicatie

Creativeskills was opnieuw een evidente keuze om een creatief profiel te vinden. In het verleden kregen we ook een overvloed aan kwalitatieve sollicitaties binnen via Creativeskills. Door in te loggen op ons profiel konden we gemakkellijk de nodige aanpassingen aanbrengen. De vacature toevoegen is kinderspel. Creativeskills is het enige betalende platform dat we ingeschakeld hebben en op korte termijn hebben we onze Grafische Aap gevonden!

David Vanlaer
Zaakvoerder · Livid

Als witte raven al bestaan, dan cirkelen ze hier wel af en toe rond. Zelfs al zijn ze niet actief op zoek naar een nieuwe job. In een nichemarkt als de onze werven wij creatieve profielen enkel aan via twee kanalen: ons eigen netwerk en Creativeskills.be. De kwaliteit van de reacties is hier heel wat beter dan bij algemene jobkanalen en de ondersteuning van het team achter Creativeskills is altijd vriendelijk professioneel. Een evidente aanrader!

Inge Iemants
Projectleider · Pixeo

Als web agency zijn wij regelmatig op zoek naar digitale creatievelingen. Naast het eigen netwerk is Creativeskills.be onze belangrijkste bron van goeie kandidaten. We merken dat veel mensen uit de creatievere beroepen hun weg vinden naar dit platform. Doorgaans is Creativeskills voor Pixeo de enige plaats waar we onze vacature betaald adverteren, omdat we uit ervaring weten dat dit loont.

Patrick Moens
dynamoo groep

Onlangs hebben we de vacature voor Communication Coordinator op Creativeskills.be geplaatst. Super gemakkelijk, in Word voorbereiden, en dan knippen en plakken. Op 2,5 week tijd, 17 sollicitaties binnengekregen, waarvan 6 waardevolle gesprekken. De aanwerving was rond op 5 weken tijd. Dit was onze tweede ervaring met Creativeskills. We komen in de toekomst zeker terug als bureau, voor andere profielen.

Kirsten Lion
Art Director · Singa Graphics

Als klein enthousiast creatief bureau is het niet altijd makkelijk de juiste gemotiveerde grafische leeuw te vinden. Creativeskills is #1 om grafische vacatures te plaatsen, een waaier aan verschillende profielen kruisen je pad en openen nieuwe mogelijkheden. Zo heb ik m'n illustrator waar ik intussen al jaar en dag mee samenwerk op deze manier leren kennen terwijl ik op zoek was naar een grafisch vormgever. Op een eenvoudige een snelle manier plaats je zo je vacature online alsook tegen een correcte prijs. Supertevreden!

Jozefien Voet
Production Assistant · Flanders Classics

Flanders Classics was al enkele maanden op zoek naar een geschikte kandidaat om het grafisch team te versterken. Nadat we de vacature via verschillende kanalen verspreid hadden, echter zonder veel succes, besloten we om de vacante positie op Creativeskills.be te plaatsen. Dat bleek al snel een goede zet te zijn, want op een paar dagen tijd kregen we verschillende goede CV’s binnen. Creativeskills.be is het ideale platform om snel, doelgericht en voor een lage prijs in contact te komen met kwalitatieve creatieve personen!

Philippe Vercamer
Owner & Account Manager · Engarde Studio

We kregen veel reactie op onze vacature van grafisch ontwerper. Op korte tijd ontvingen we een resem goeie CV's waarmee we aan de slag konden. Onze zoektocht naar de nieuwe collega mochten we snel staken doordat we de ideale kandidaat hadden gevonden.

Jan Verbelen
King George

Als sterk groeiend creatief agentschap zijn we bij King George vaak op zoek naar de geknipte personen om ons team te versterken. Via Creativeskills.be bereiken we meteen het gewenste publiek voor onze vacatures, met reeds enkele succesvolle aanwervingen tot gevolg.

Arto Cornelis
Volk

Volk zocht volk, Volk vond volk & snel! We waren aangenaam verrast door het grote bereik van Creativeskills. De juiste mensen met de juiste skills. Binnen de 2 weken vonden we de geschikte kandidaat. Het is wel een hollandse, maar daar kunnen jullie niks aan doen. Goe bezig!

Vincent Vanderjonckheijd
Head of Product · Childhome

Creativeskills is al jaren onze enige tool om creatieve mensen te zoeken. Respons is groot en kwalitatief. Elke vacature die we tot hiertoe gepost hebben heeft telkens een goede werkkracht opgeleverd. De verschillende opties zijn bijzonder handig om binnen je budget te blijven.

Dirk Van Camp
Zaakvoerder · D&K Vision

Het gaat goed met D&K Vision. De afgelopen jaren groeiden we telkens met minstens 30%. We zijn dus permanent op zoek naar nieuwe creatieve medewerkers met een no-nonsense mentaliteit en véél doorzettingsvermogen. Via Creativeskills vonden we twee nieuwe medewerkers. Onze vacature genoot veel aandacht, de respons was immens. Wij willen Creativeskills danken voor de perfecte opvolging.

Michiel Verhaege
Creative Director · Duo

Voor je eigen rust hoef je zeker geen vacature op Creativeskills te plaatsen. Het plaatsen loopt heel vlot maar eens de vacature online staat stromen de sollicitaties binnen en zit je voor je het weet constant in je mailbox te lezen :) Niet allemaal even relevant uiteraard maar voldoende om een goede selectie uit te nodigen tot een gesprek. Wij hebben onze UX/UI designer alvast gevonden.

Jilles Sel
Founder · Perfect Pixel

Perfect Pixel was op zoek naar twee nieuwe profielen (online marketeer & fotograaf) om ons team te versterken. Doordat deze profielen een grote impact op ons bedrijf hebben wilde we ons persoonlijk netwerk vergroten door onze vacatures ook op Creativeskills.be te plaatsen. Al snel bleek het dat dit de juiste zet was. Het platvorm is zowel in look and feel als gebruiksgemak echt een voltreffer. Een duidelijke stappenplan zorgt ervoor dat je snel je bedrijfsprofiel hebt aangemaakt en de juiste vacatures online kan plaatsen. Doordat je kan inzetten op de juiste kanalen volgde de kandidaturen verbazend snel. Eén van de profielen had een klein duuwtje in de rug nodig, maar ook daar kan je een stapje verder gaan om de vacature nog wat extra aandacht te geven. Al snel volgden de eerste gesprekken en op minder dan twee maanden hadden we twee nieuwe collega's. Bij nieuwe vacatures stellen we Creativeskills zelf niet meer in vraag en is het een vast onderdeel van onze recruteringsstrategie.

Kurt Vincent
Owner & Managing Partner · Cantilis

Wanneer wij de design-afdeling van Cantilis willen versterken, is Creativeskills de evidente weg. Na meerdere positieve ervaringen bestaat er voor mij geen twijfel over: tussen geïnspireerde creatieven en bureaus waar ideeën en inzichten tot bloei komen, vormt Creativeskills de onmisbare link.

Joris Van Cauwenberge
Project Manager · GMGroup

GMGroup is een snel evoluerend bedrijf in volle groei. Daarom zijn we vaak op zoek naar jonge en getalenteerde medewerkers. In deze zoektocht heeft Creativeskills.be al meermaals haar nut bewezen om op een efficiënte manier én op korte tijdspanne bekwame en interessante profielen aan te brengen.

Paul Zeguers
Zaakvoerder · MediaComm

MediaComm Grafisch Interventie Team is een snelgroeiend bedrijf, met ondertussen meer dan 60 medewerkers, op 6 jaar tijd. Dat betekent dus dat we zowat chronisch aan het aanwerven zijn. Daarbij is CreativeSkills.be al bijna 6 jaar lang onze trouwe partner. Snel, erg gebruiksvriendelijk, een zeer goed bereik, en goede respons van de juiste kandidaten, met hele mooie profielen. Wij zijn heel blij dat jullie er zijn!

Sharon Van Brussel
HR Officer · D&M Premium Sound Solutions

Het beste talent aan boord halen is voor ons een voortdurende uitdaging. Het aanwerven van goede technische profielen is onontbeerlijk om innovatieve projecten te kunnen realiseren. Daarom is het van essentieel belang om steeds naar de juiste mediakanalen op zoek te gaan. Dankzij Creativeskills.be slaagden we erin geschikte kandidaten te bereiken voor onze vacature van packaging designer en de juiste match te maken.

Joke Verbeke
Zaakvoerder / Communicatiespecialist · Capone

Toen we een grafisch vormgever zochten om ons Capone-team te versterken, was Creativeskills een logische keuze. We konden onze vacature vlot publiceren, bereikten de juiste doelgroep en kregen een pak reacties. Het was ook fijn om te merken dat de sollicitaties goed werden opgevolgd door het team van Creativeskills. We kennen de weg voor een volgende aanwerving!

An Declercq
HR Officer · Uitgeverij Lannoo

Als rekruteerder bij Uitgeverij Lannoo was ik op zoek naar een DTP-vormgever met kennis van InDesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat en Incopy. Dankzij Creativeskills.be hebben wij op een minimum van tijd de beoogde doelgroep kunnen bereiken. Wij zijn vandaag heel trots op onze nieuwe medewerker en zijn Creativeskills.be dankbaar dat zij daaraan meegewerkt hebben.

Carole Galle
HR Officer · JellyCoe

Ons Woody-designteam was op zoek naar een illustrator / grafisch ontwerper. De vacature werd op diverse websites geplaatst maar via Creativeskills hadden wij in minder dan een maand een opkomst van een 40-tal getalenteerde kandidaten. Eén hiervan werd uiteindelijk onze nieuwe medewerker. De samenwerking met Creativeskills was heel positief. Een vriendelijk onthaal, zeer hulpvaardig en een goede opvolging.

Jan Luts
Founder & CEO · ownnr.io

Ik heb zelf altijd creative skills gebruikt om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Toen ik dan ook zelf op zoek moest naar personeel was het de enige voor de hand liggende keuze. Prijs kwaliteit de perfecte verhouding en altijd kwalitatieve sollicitanten die zich kandidaat stelden. Het stelt ons keer op keer in staat om kort maar krachtige sollicitatie rondes te houden om de juiste mensen aan te trekken!

Kim Meyssen
HR Assistant Connections

Na een aantal jaar zonder interne webmaster gewerkt te hebben, besloten we om toch terug op zoek te gaan naar een nieuwe collega voor deze functie. Geen evident profiel om te rekruteren en hiervoor hebben we dan ook verschillende kanalen ingeschakeld. Dankzij Creativeskills hebben we onze nieuwe collega gevonden. We hebben heel wat reacties alsook kwalitatieve profielen ontvangen via dit kanaal en zullen hier zeker naar de toekomst toe nog gebruik van maken!

Ingeborg Vanrumbeke
Art Direction / Managing Partner · FinesseBrands

Creativeskills is heel correct in zijn prijszetting, iets dat voor kleine ondernemingen zoals die van ons belangrijk is. Recruteringsbureau's zijn vaak heel duur en we hebben er al meermaals een slechte ervaring mee gehad. Creativeskills is een goed en betaalbaar platform waar gemotiveerde mensen op zoek gaan naar een nieuwe baan. De kwaliteit van de sollicitanten is veel hoger en ze zijn gemotiveerder dan de kandidaten die bij ons komen via een rekruteerder.

Laura Pauwels
UI Architect & Art Director · uflow

Er meldden zich heel wat kandidaten voor onze vacature UI Designer na publicatie op Creativeskills. We vonden snel de geschikte kandidaat. Bedankt Creativeskills, we zien elkaar bij onze volgende aanwerving van creatief talent.

Johan Ronsse
UI/UX Designer & Partner · Mono

We gebruiken Creativeskills ondertussen al heel wat jaren en vonden onze eerste werknemer via dit platform. Telkens we een nieuwe vacature hebben zetten we deze meteen op Creativeskills.be om te profiteren van het grote bereik.

Leen Van der Mijnsbrugge
Client Service Director · Gents Agency

Creativeskills.be is een logische reflex als we op zoek gaan naar nieuwe collega's. Het voordeel is het grote online netwerk en de actieve manier van nieuwsverspreiding. Bovendien is de aanpak veel persoonlijker dan andere jobsites. Ze willen je écht helpen. Je kan de profielomschrijving bijsturen als het zoeken moeilijker gaat plus tijdens het zoekproces aan een profiel sleutelen om meer of minder CV's aan te trekken.

Bartel Van Iseghem
Managing Partner · MeetMarcel

Via Creativeskills heeft MeetMarcel op korte termijn een openstaande vacature voor een getalenteerde graficus snel kunnen invullen. De ingave van de vacature verliep zoals steeds snel en efficiënt. Binnen de week kregen we verschillende reacties en bovendien van diverse potentieel sterke profielen. Ondertussen werd één van de kandidaten weerhouden om aan de slag te gaan in ons agentschap. Een plezier om zo te kunnen werken.

Sam De Cock
Copywriter · De Cockpit

Creativeskills heeft het me best moeilijk gemaakt. Vrijwel direct na het online plaatsen van mijn vacature, stroomden er gigantisch veel reacties binnen. Ik moest geen 10 of 20, maar exact 96 kandidaturen verwerken. Alsof ik het nog niet druk genoeg had... En hoewel ik maar één persoon wilde binnenhalen, werd ik uiteindelijk opgezadeld met twee getalenteerde copywriters. Dat de kwaliteit van de kandidaten zo hoog was, hadden ze me bij Creativeskills beter op voorhand verteld. U raadt het al: het is een intense periode geweest. Maar dankzij het juiste talent, krijgt Becoming nu wel de ruimte om te blijven groeien.

Karlo Stirmer
Executive Creative Director · Noticed

Er kwamen bij Noticed heel wat nieuwe opdrachten binnen, waaronder enkele contracten op lange termijn. Vooral op vlak van socialmediabeheer en videocontent lag er plots veel werk op de plank. Dat zijn jobs die veel voorbereiding en opvolging vereisen. Daarom hadden we snel een projectmanager nodig die deze projecten in goede banen leidt. Niet alleen om onze klanten gerust te stellen, maar ook om onze creatives de ruimte te geven om te doen waar ze het beste in zijn: straffe dingen maken. De cv’s stroomden binnen en slechts enkele weken nadat we de vacature publiceerden, zat de nieuwe projectmanager op de stoel die voor haar was voorbestemd.

Niko Vanhaelen
Owner · Epic Frame

Wat ik sterk vind is dat je niet enkel creatieve profielen, maar ook andere, minder evidente profielen terugvindt op Creativeskills. Alle vier vacatures die we het laatste jaar uitschreven werden één voor één ingevuld via Creativeskills. Het aantal sollicitaties lag in lijn met het aantal kandidaten die we via de klassieke jobkanalen ontvingen, met dit verschil dat je bij de klassieke kanalen een meervoud betaalt. De visuele stijl en de gebruiksvriendelijkheid van het platform zijn tevens sterke pluspunten.

Henk Vandenbroucke
COO · The Birdhouse

Wij stonden voor de uitdaging een nieuwe marketing manager aan te trekken. Op het eerste zicht niet zo’n makkelijke klus voor een klein bedrijf in de startup wereld. De instroom op onze online vacature was eerst nogal beperkt, maar na verloop van tijd liep het vlotter en bleken we toch een interessante werkgever te zijn. Creativeskills hielp ons daarbij: een eenvoudig proces, de vacature stond in no time online, correcte prijs en vooral… de juiste instroom van kandidaten, waarvan er ééntje de uitverkorene werd.

llse Meeus
Copywriter / Tekstschrijver · AndersGeschreven

In mijn beginjaren als SEO copywriter keek ik wekelijks naar nieuwe freelance vacatures op Creativeskills.be. Die waren doorgaans veel interessanter en gerichter dan die op andere vacaturesites. En leuker geschreven natuurlijk. Ah ja, hoe kan je hier anders uitblinken tussen al die creatieve werkgevers? Een paar jaar later is het net andersom. Ik moest onlangs zelf mijn pen aanscherpen om indruk te maken op collega schrijftalenten. Ik moest namelijk maar liefst 14 freelance SEO copywriters kunnen overtuigen om mee te schrijven aan een uitdagend project. Missie geslaagd, want dankzij Creativeskills puilde mijn mailbox na enkele dagen al uit door de vele ingediende proefteksten en had ik keuze zat.

Bart Kuipers
Human Resources Manager · Bobbejaanland

Via een tip van een collega kwam ik op Creativeskills.be terecht. Onder het motto “baat het niet, dan schaadt het niet” plaatsten we twee vacatures, benieuwd naar de instroom. Het plaatsen verliep bijzonder vlot, in een overzichtelijke en zeer toegankelijke template. De vacature voor Promotion & Event Manager, leek misschien niet de meest voor de hand liggende om via dit kanaal te verspreiden, maar ook voor deze functie ontvingen we interessante kandidaturen. Voor onze nieuwe functie van Social Media Expert voelden we heel snel dat we met Creativeskills.be op het juiste spoor zaten. Een vlotte instroom zorgde er voor dat deze positie in no-time werd ingevuld door… een creatieve geest, met een vlotte pen!

Sam Berteloot
Managing Partner · Snackbytes

Creativeskills is voor een snel groeiend bedrijf als Snackbytes echt een super platform om snel, goeie mensen te vinden voor onze verschillende profielen. Als we een beroep doen op Creativeskills komen er altijd heel wat, en vaak heel kwalitatieve, CV's voorbij. Wij hebben reeds meerdere aanwervingen gedaan die we exclusief op dit platform aangekondigd hebben en telkens succesvol hebben aangeworven. Simpel, snel en betaalbaar is naast dit alles nog een extra troef!

Joachim Heuvinck
Creative Director / Partner · Wondergarden

We hadden dringend nood aan twee specifieke grafische profielen, een Art Director en een senior DTP'er. De senior DTP'er kan je een witte raaf noemen gezien de echt goeie niet zo dik zijn gezaaid. We hebben beide vacatures gelanceerd op Creativeskills.be en na 10 dagen hadden we voor beide reeds tientallen waardevolle sollicitaties binnen. Wat ons een spannende en moeilijke zoektocht leek, is uiteindelijk dankzij Creativeskills.be naar een fijn resultaat geëvolueerd!

Wim Huysser
Project Wizard · Doppia Vu

Na het uitschrijven van de vacature was het slechts enkele uren wachten vooraleer de eerste kandidaten zich hadden aangemeld. We zijn aangenaam verrast door de vele kwalitatieve creatievelingen die zich hebben aangeboden. Het is eerder een luxeprobleem dat we na een week de vacature reeds offline haalden. Top!

Yves Hellemans
Eigenaar Shtick

Via onze jobaanbieding op Creativeskills.be hebben we in enkele dagen tijd reactie gekregen van meer dan 50 kandidaten. Iedereen in de grafische sector, van student tot werkgever, kent Creativeskills.be en weet dat je voor deze niche op deze site terecht kan. Heel handig om direct de juiste doelgroep te bereiken!

Matthias Debruyn
The Rabbit Hole

Nogmaals expliciet benadrukken dat we jullie service top vinden: duidelijke communicatielijnen, snelle antwoorden, goed bereik,... Hopelijk dit najaar nog een keer :-)

Alexis Jacoby
Partner · Volta

Na verschillende vacatures en een succesvolle invulling daarvan, is het voor Volta duidelijk dat Creativeskills dé referentie is om creatieve profielen aan te trekken. We gebruiken geen andere kanalen meer.

Bob Van Cleemputte
Managing Partner · CREATE Multimedia

Creativeskills is ons #1 recruiteringskanaal. Het hele process is zeer eenvoudig en je hebt direct resultaat. Bijna alle sollicitanten die we via Creativeskills over de vloer krijgen hebben gespecialiseerde skills. Wij zoeken meestal zeer specifieke profielen en die vinden we via dit kanaal. Recent vonden we een zeer kwalitatieve 3D animator met ervaring in realtime engines, een wite raaf die we nooit via andere kanalen konden bereiken. Als dienstverlenend bedrijf zijn onze werknemers onze grootste asset.

Liesbeth Baeten
Zaakvoerder LEF

Creativeskills is voor ons een vaste waarde bij het zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. We kennen geen eenvoudigere manier om een lijst potentiële kandidaten te leren kennen. We hoeven enkel de vacature te schrijven en publiceren, het netwerk van Creativeskills doet de rest. Ook het gebruik is echt top. Een sollicitant reageert online. Die reactie komt rechtstreeks in onze mailbox. Onze reply gaat vervolgens naar de persoonlijke mailbox van de kandidaat. Geen onnodige tussenstappen dus. Fan!

Kim Schaefer
Managing Partner · UCAN Communications

Superblij, dat omschrijft het helemaal. Superblij om heel snel en vooral heel veel geschikte kandidaturen te mogen ontvangen voor onze Junior Graphic Designer vacature! Niet minder dan 57 CV's en portfolio's werden ons via Creativeskills toegezonden, dit overtrof onze stoutste verwachtigen. En ja hoor, onze parel zat er ook tussen! We zijn blij dat ze binnenkort ons team zal vervoegen. Indien we in de toekomst opnieuw een plaatsje vrij hebben bij UCAN Communications kiezen we zonder twijfel opnieuw voor Creativeskills.

Filip Van Acker
Lichtpunt

Creativeskills.be gebruiken was voor ons een aangename verrassing; maanden gingen verloren aan (dure) interim bureaus (met beperkt aanbod kandidaten) en VDAB-website (geen reactie at-all). De eerste dagen na publicatie op Creativeskills.be melden zich passende en zeer interessante kandidaten; onze vacature was supersnel ingevuld! Bovendien bleken alle kandidaten uitsluitend Creativeskills.be te gebruiken in hun zoektocht naar kwalitatieve vacatures! Vacatures met een creatieve insteek?? Één platform = Creativeskills!

Kristof Morlion
Product Marketing Captain · Ojoo

Jaren geleden heb ik zelf een super job gevonden via Creativeskills. Bij OJOO waren we op zoek naar een designer en developer. Voor mij was het dan ook vanzelfsprekend om die op Creativeskills te plaatsen. En hoewel de vacatures ook op enkele andere platformen aanwezig waren, zijn de beste kandidaten via Creativeskills gekomen. En snel ook: binnen 1 maand na publicatie hebben we de 2 vacatures kunnen invullen. Als startup die snel wil schakelen is die snelheid een enorm voordeel.

Dimitri Barbe
CEO Brand Senses

Brand Senses is steeds op zoek naar zéér specifieke creatieve profielen: collega’s met passie voor duurzaamheid en groene verhalen. Het is daarom vaak niet evident om deze kandidaten zomaar te vinden, maar via Creativeskills slagen we hier goed in. Recent vonden we een Strategisch Accountmanager om ons verhaal ‘FUCK Living on Mars!’ verder uit te dragen. Het is een efficiënt, makkelijk & betaalbaar platform waar je zéér vlot de vacatures kunt beheren, aanpassen en boosten.

Caroline Hertsens
Operations Manager · OBOS

Als dynamisch en groeiend marketingbureau, zijn wij regelmatig op zoek naar grafisch talent. Wij doen hiervoor reeds verschillende jaren beroep op Creativeskills. Naast een vlotte en aangename manier van werken, vinden we ook steeds snel onze gezochte collega's.! Ook deze keer kregen we veel respons en hadden we onze nieuwe collega binnen de drie weken gevonden!

Quinten Decleyn
Vestigingsmanager · Zibber

Wij hebben met Creativeskills heel snel de juiste kandidaten gevonden; een account manager en fotograaf. Creativeskills is voor ons bedrijf de ideale recruteringsite want zij trekken ook de jonge, enthousiaste en creatieve onder de mensen aan. Precies waar wij naar op zoek zijn. Ook een site/community dat toelaat om vacatures met een gedurfde taal te publiceren.

Yoeri Severy
Founder · Yappa

Voor ons is het duidelijk. Creativeskills is de perfecte aanvulling op ons eigen netwerk (website, social media) om in de juiste doelgroep mensen te vinden die passen binnen onze organisatie. We verbreden zo heel gericht ons bereik naar de juiste mensen. We werken nu toch al verschillende jaren met Creativeskills en het is leuk om te zien hoe we op die manier mensen uit de buurt leren kennismaken met ons bedrijf.

Jarco Waelput
Marketing & Communications Officer · iCapps

Bij iCapps ontwerpen en bouwen we native mobile apps en responsive web apps. Door onze sterk groei hebben wij hierdoor voortdurend nood aan schaarse developer profielen. Voor ons is Creativeskills de snelste en eenvoudigste manier om de juiste doelgroep van getalenteerde potentials te bereiken. Dankzij Creativeskills vinden wij steeds tijdig de juiste profielen en slagen wij er in onze klanten tevreden te stellen.