Testimonials

Kurt Vincent
Owner & Managing Partner · Cantilis

Wanneer wij de design-afdeling van Cantilis willen versterken, is Creativeskills de evidente weg. Na meerdere positieve ervaringen bestaat er voor mij geen twijfel over: tussen geïnspireerde creatieven en bureaus waar ideeën en inzichten tot bloei komen, vormt Creativeskills de onmisbare link.

Sophie Destray
Recruitment & Development Officer · InSites Consulting

Na enkele maanden hebben we onze UI/UX Designer vacature op Creativeskills.be gepost. In enkele dagen en weken tijd hadden we meer relevante inflow verzameld dan in de maanden voordien. Dankzij de posting op Creativeskills, hebben we onze vacature succesvol kunnen invullen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Carole Galle
HR Officer · JellyCoe

Ons Woody-designteam was op zoek naar een illustrator / grafisch ontwerper. De vacature werd op diverse websites geplaatst maar via Creativeskills hadden wij in minder dan een maand een opkomst van een 40-tal getalenteerde kandidaten. Eén hiervan werd uiteindelijk onze nieuwe medewerker. De samenwerking met Creativeskills was heel positief. Een vriendelijk onthaal, zeer hulpvaardig en een goede opvolging.

Jan Luts
Founder & CEO · ownnr.io

Ik heb zelf altijd creative skills gebruikt om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Toen ik dan ook zelf op zoek moest naar personeel was het de enige voor de hand liggende keuze. Prijs kwaliteit de perfecte verhouding en altijd kwalitatieve sollicitanten die zich kandidaat stelden. Het stelt ons keer op keer in staat om kort maar krachtige sollicitatie rondes te houden om de juiste mensen aan te trekken!

Filip Van Acker
Lichtpunt

Creativeskills.be gebruiken was voor ons een aangename verrassing; maanden gingen verloren aan (dure) interim bureaus (met beperkt aanbod kandidaten) en VDAB-website (geen reactie at-all). De eerste dagen na publicatie op Creativeskills.be melden zich passende en zeer interessante kandidaten; onze vacature was supersnel ingevuld! Bovendien bleken alle kandidaten uitsluitend Creativeskills.be te gebruiken in hun zoektocht naar kwalitatieve vacatures! Vacatures met een creatieve insteek?? Één platform = Creativeskills!

Jozefien Voet
Production Assistant · Flanders Classics

Flanders Classics was al enkele maanden op zoek naar een geschikte kandidaat om het grafisch team te versterken. Nadat we de vacature via verschillende kanalen verspreid hadden, echter zonder veel succes, besloten we om de vacante positie op Creativeskills.be te plaatsen. Dat bleek al snel een goede zet te zijn, want op een paar dagen tijd kregen we verschillende goede CV’s binnen. Creativeskills.be is het ideale platform om snel, doelgericht en voor een lage prijs in contact te komen met kwalitatieve creatieve personen!

Ingeborg Vanrumbeke
Art Direction / Managing Partner · FinesseBrands

Creativeskills is heel correct in zijn prijszetting, iets dat voor kleine ondernemingen zoals die van ons belangrijk is. Recruteringsbureau's zijn vaak heel duur en we hebben er al meermaals een slechte ervaring mee gehad. Creativeskills is een goed en betaalbaar platform waar gemotiveerde mensen op zoek gaan naar een nieuwe baan. De kwaliteit van de sollicitanten is veel hoger en ze zijn gemotiveerder dan de kandidaten die bij ons komen via een rekruteerder.

Sam Berteloot
Managing Partner · Snackbytes

Creativeskills is voor een snel groeiend bedrijf als Snackbytes echt een super platform om snel, goeie mensen te vinden voor onze verschillende profielen. Als we een beroep doen op Creativeskills komen er altijd heel wat, en vaak heel kwalitatieve, CV's voorbij. Wij hebben reeds meerdere aanwervingen gedaan die we exclusief op dit platform aangekondigd hebben en telkens succesvol hebben aangeworven. Simpel, snel en betaalbaar is naast dit alles nog een extra troef!

Laura Pauwels
UI Architect & Art Director · uflow

Er meldden zich heel wat kandidaten voor onze vacature UI Designer na publicatie op Creativeskills. We vonden snel de geschikte kandidaat. Bedankt Creativeskills, we zien elkaar bij onze volgende aanwerving van creatief talent.

Jan Verbelen
King George

Als sterk groeiend creatief agentschap zijn we bij King George vaak op zoek naar de geknipte personen om ons team te versterken. Via Creativeskills.be bereiken we meteen het gewenste publiek voor onze vacatures, met reeds enkele succesvolle aanwervingen tot gevolg.

Bartel Van Iseghem
Managing Partner · MeetMarcel

Via Creativeskills heeft MeetMarcel op korte termijn een openstaande vacature voor een getalenteerde graficus snel kunnen invullen. De ingave van de vacature verliep zoals steeds snel en efficiënt. Binnen de week kregen we verschillende reacties en bovendien van diverse potentieel sterke profielen. Ondertussen werd één van de kandidaten weerhouden om aan de slag te gaan in ons agentschap. Een plezier om zo te kunnen werken.

Kim Meyssen
HR Assistant Connections

Na een aantal jaar zonder interne webmaster gewerkt te hebben, besloten we om toch terug op zoek te gaan naar een nieuwe collega voor deze functie. Geen evident profiel om te rekruteren en hiervoor hebben we dan ook verschillende kanalen ingeschakeld. Dankzij Creativeskills hebben we onze nieuwe collega gevonden. We hebben heel wat reacties alsook kwalitatieve profielen ontvangen via dit kanaal en zullen hier zeker naar de toekomst toe nog gebruik van maken!

Sam De Cock
Copywriter · De Cockpit

Creativeskills heeft het me best moeilijk gemaakt. Vrijwel direct na het online plaatsen van mijn vacature, stroomden er gigantisch veel reacties binnen. Ik moest geen 10 of 20, maar exact 96 kandidaturen verwerken. Alsof ik het nog niet druk genoeg had... En hoewel ik maar één persoon wilde binnenhalen, werd ik uiteindelijk opgezadeld met twee getalenteerde copywriters. Dat de kwaliteit van de kandidaten zo hoog was, hadden ze me bij Creativeskills beter op voorhand verteld. U raadt het al: het is een intense periode geweest. Maar dankzij het juiste talent, krijgt Becoming nu wel de ruimte om te blijven groeien.

Karlo Stirmer
Executive Creative Director · Noticed

Er kwamen bij Noticed heel wat nieuwe opdrachten binnen, waaronder enkele contracten op lange termijn. Vooral op vlak van socialmediabeheer en videocontent lag er plots veel werk op de plank. Dat zijn jobs die veel voorbereiding en opvolging vereisen. Daarom hadden we snel een projectmanager nodig die deze projecten in goede banen leidt. Niet alleen om onze klanten gerust te stellen, maar ook om onze creatives de ruimte te geven om te doen waar ze het beste in zijn: straffe dingen maken. De cv’s stroomden binnen en slechts enkele weken nadat we de vacature publiceerden, zat de nieuwe projectmanager op de stoel die voor haar was voorbestemd.

Dimitri Barbe
CEO Brand Senses

Brand Senses is steeds op zoek naar zéér specifieke creatieve profielen: collega’s met passie voor duurzaamheid en groene verhalen. Het is daarom vaak niet evident om deze kandidaten zomaar te vinden, maar via Creativeskills slagen we hier goed in. Recent vonden we een Strategisch Accountmanager om ons verhaal ‘FUCK Living on Mars!’ verder uit te dragen. Het is een efficiënt, makkelijk & betaalbaar platform waar je zéér vlot de vacatures kunt beheren, aanpassen en boosten.

Gaëtan Geerkens
Managing Partner · KLEIN

We waren zeer dringend op zoek naar een Art Director binnen KLEIN. We hebben onze vacature enkel via Creativeskills op de wereld losgelaten. Resultaat: CV's stroomden binnen 24 uur na publicatie. Geen grote aantallen, maar wel de juiste CV's. De vacature was ingevuld na drie gesprekken, en dit vier weken na publicatie! Kortom, als je op zoek bent naar een creatief profiel... één adres: Creativeskills. En dat voor een bijzonder klein bedrag, zeker in vergelijking met de klassieke kanalen.

Bart Kuipers
Human Resources Manager · Bobbejaanland

Via een tip van een collega kwam ik op Creativeskills.be terecht. Onder het motto “baat het niet, dan schaadt het niet” plaatsten we twee vacatures, benieuwd naar de instroom. Het plaatsen verliep bijzonder vlot, in een overzichtelijke en zeer toegankelijke template. De vacature voor Promotion & Event Manager, leek misschien niet de meest voor de hand liggende om via dit kanaal te verspreiden, maar ook voor deze functie ontvingen we interessante kandidaturen. Voor onze nieuwe functie van Social Media Expert voelden we heel snel dat we met Creativeskills.be op het juiste spoor zaten. Een vlotte instroom zorgde er voor dat deze positie in no-time werd ingevuld door… een creatieve geest, met een vlotte pen!

Dirk De Win
General Manager · Kozmoz

Kozmoz Design & Display maakt al jaren gebruik van Creativeskills om haar creatieve functies (designer, projectcoördinator) in te vullen. Het grote voordeel is dat ogenschijnlijk alle creatieve geesten met Creativeskills gelinkt zijn. Onze vacatures komen dan ook gegarandeerd binnen bij de juiste doelgroep en dat zorgt ervoor dat enkel de ‘juiste’ profielen solliciteren. Het aantal reacties loopt vlot en snel binnen waardoor het aanwervingsproces op enkele weken tijd succesvol kan worden afgerond. Het plaatsen van nieuwe vacatures kan zeer efficiënt en snel gebeuren en is veel minder tijdrovend en duur dan de traditionele kanalen. De lay-out van de website is uniform, simpel en good looking! Een vacature voor een creatieveling = Creativeskills!

Liesbeth Baeten
Zaakvoerder LEF

Creativeskills is voor ons een vaste waarde bij het zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. We kennen geen eenvoudigere manier om een lijst potentiële kandidaten te leren kennen. We hoeven enkel de vacature te schrijven en publiceren, het netwerk van Creativeskills doet de rest. Ook het gebruik is echt top. Een sollicitant reageert online. Die reactie komt rechtstreeks in onze mailbox. Onze reply gaat vervolgens naar de persoonlijke mailbox van de kandidaat. Geen onnodige tussenstappen dus. Fan!

Niko Vanhaelen
Owner · Epic Frame

Wat ik sterk vind is dat je niet enkel creatieve profielen, maar ook andere, minder evidente profielen terugvindt op Creativeskills. Alle vier vacatures die we het laatste jaar uitschreven werden één voor één ingevuld via Creativeskills. Het aantal sollicitaties lag in lijn met het aantal kandidaten die we via de klassieke jobkanalen ontvingen, met dit verschil dat je bij de klassieke kanalen een meervoud betaalt. De visuele stijl en de gebruiksvriendelijkheid van het platform zijn tevens sterke pluspunten.

Pedro Vermeersch
Belgian Greetings

We waren bij Belgian Greetings op zoek naar graphic designers om onze ontwerpstudio wenskaarten te versterken. Reeds de dag na het plaatsen van de advertentie kwamen er reacties. We kregen op minder dan 2 weken een 40-tal kandidaturen binnen. Op een paar uitzonderingen na, sloot het profiel van de sollicitanten zeer nauw aan bij wat we zochten, we hadden bij de pré-selectie een luxe-probleem. 2,5 weken na het adverteren hebben we twee nieuwe collega’s in vast dienstverband genomen. Het plaatsen van de advertentie bij Creativeskills bracht “high value for money”, we zijn super-tevreden! Alleen spijtig dat we zoveel goede kandidaten huiswaarts hebben moeten sturen…

llse Meeus
Copywriter / Tekstschrijver · AndersGeschreven

In mijn beginjaren als SEO copywriter keek ik wekelijks naar nieuwe freelance vacatures op Creativeskills.be. Die waren doorgaans veel interessanter en gerichter dan die op andere vacaturesites. En leuker geschreven natuurlijk. Ah ja, hoe kan je hier anders uitblinken tussen al die creatieve werkgevers? Een paar jaar later is het net andersom. Ik moest onlangs zelf mijn pen aanscherpen om indruk te maken op collega schrijftalenten. Ik moest namelijk maar liefst 14 freelance SEO copywriters kunnen overtuigen om mee te schrijven aan een uitdagend project. Missie geslaagd, want dankzij Creativeskills puilde mijn mailbox na enkele dagen al uit door de vele ingediende proefteksten en had ik keuze zat.

Henk Vandenbroucke
COO · The Birdhouse

Wij stonden voor de uitdaging een nieuwe marketing manager aan te trekken. Op het eerste zicht niet zo’n makkelijke klus voor een klein bedrijf in de startup wereld. De instroom op onze online vacature was eerst nogal beperkt, maar na verloop van tijd liep het vlotter en bleken we toch een interessante werkgever te zijn. Creativeskills hielp ons daarbij: een eenvoudig proces, de vacature stond in no time online, correcte prijs en vooral… de juiste instroom van kandidaten, waarvan er ééntje de uitverkorene werd.

Kim Schaefer
Managing Partner · UCAN Communications

Superblij, dat omschrijft het helemaal. Superblij om heel snel en vooral heel veel geschikte kandidaturen te mogen ontvangen voor onze Junior Graphic Designer vacature! Niet minder dan 57 CV's en portfolio's werden ons via Creativeskills toegezonden, dit overtrof onze stoutste verwachtigen. En ja hoor, onze parel zat er ook tussen! We zijn blij dat ze binnenkort ons team zal vervoegen. Indien we in de toekomst opnieuw een plaatsje vrij hebben bij UCAN Communications kiezen we zonder twijfel opnieuw voor Creativeskills.

Wim Huysser
Project Wizard · Doppia Vu

Na het uitschrijven van de vacature was het slechts enkele uren wachten vooraleer de eerste kandidaten zich hadden aangemeld. We zijn aangenaam verrast door de vele kwalitatieve creatievelingen die zich hebben aangeboden. Het is eerder een luxeprobleem dat we na een week de vacature reeds offline haalden. Top!

Yves Hellemans
Eigenaar Shtick

Via onze jobaanbieding op Creativeskills.be hebben we in enkele dagen tijd reactie gekregen van meer dan 50 kandidaten. Iedereen in de grafische sector, van student tot werkgever, kent Creativeskills.be en weet dat je voor deze niche op deze site terecht kan. Heel handig om direct de juiste doelgroep te bereiken!

Alexis Jacoby
Partner · Volta

Na verschillende vacatures en een succesvolle invulling daarvan, is het voor Volta duidelijk dat Creativeskills dé referentie is om creatieve profielen aan te trekken. We gebruiken geen andere kanalen meer.

Johan Ronsse
UI/UX Designer & Partner · Mono

We gebruiken Creativeskills ondertussen al heel wat jaren en vonden onze eerste werknemer via dit platform. Telkens we een nieuwe vacature hebben zetten we deze meteen op Creativeskills.be om te profiteren van het grote bereik.

Vincent De Smedt
Managing Designer · Edmire

Creativeskills hielp ons om op een makkelijke en snelle manier de juiste persoon voor de vacature Brand Director te identificeren. We kregen veel reacties waardoor we uit het ruime aanbod de geschikte kandidaten konden uitnodigen voor een gesprek en uiteindelijk aanwerven.

Wout Jacobs
Gedelegeerd bestuurder · Walls Vastgoedmakelaars

We zijn enorm tevreden over de resultaten van Creativeskills! We ontvingen zeer veel (kwalitatieve) reacties en konden dan ook op een zeer snelle en efficiënte manier onze vacature invullen. Als we ooit een gelijkaardige vacature hebben plaatsen we deze zeker opnieuw op Creativeskills.be!

Dirk Van Camp
Zaakvoerder · D&K Vision

Het gaat goed met D&K Vision. De afgelopen jaren groeiden we telkens met minstens 30%. We zijn dus permanent op zoek naar nieuwe creatieve medewerkers met een no-nonsense mentaliteit en véél doorzettingsvermogen. Via Creativeskills vonden we twee nieuwe medewerkers. Onze vacature genoot veel aandacht, de respons was immens. Wij willen Creativeskills danken voor de perfecte opvolging.

Patrick Moens
dynamoo groep

Onlangs hebben we de vacature voor Communication Coordinator op Creativeskills.be geplaatst. Super gemakkelijk, in Word voorbereiden, en dan knippen en plakken. Op 2,5 week tijd, 17 sollicitaties binnengekregen, waarvan 6 waardevolle gesprekken. De aanwerving was rond op 5 weken tijd. Dit was onze tweede ervaring met Creativeskills. We komen in de toekomst zeker terug als bureau, voor andere profielen.

Yannick Rousseau
Talent Acquisition Specialist · Showpad

We probeerden reeds gelijkaardige job boards maar Creativeskills steekt er kop en schouders boven uit inzake gebruiksgemak, flexibiliteit en prijszetting. De ondersteuning is top, de influx en kwaliteit van de kandidaten hoog en het platform past zich aan waar nodig. Uiteindelijk hebben we een aantal weken na publicatie een mobile designer aangeworven.

Quinten Decleyn
Vestigingsmanager · Zibber

Wij hebben met Creativeskills heel snel de juiste kandidaten gevonden; een account manager en fotograaf. Creativeskills is voor ons bedrijf de ideale recruteringsite want zij trekken ook de jonge, enthousiaste en creatieve onder de mensen aan. Precies waar wij naar op zoek zijn. Ook een site/community dat toelaat om vacatures met een gedurfde taal te publiceren.

Joachim Heuvinck
Creative Director / Partner · Wondergarden

We hadden dringend nood aan twee specifieke grafische profielen, een Art Director en een senior DTP'er. De senior DTP'er kan je een witte raaf noemen gezien de echt goeie niet zo dik zijn gezaaid. We hebben beide vacatures gelanceerd op Creativeskills.be en na 10 dagen hadden we voor beide reeds tientallen waardevolle sollicitaties binnen. Wat ons een spannende en moeilijke zoektocht leek, is uiteindelijk dankzij Creativeskills.be naar een fijn resultaat geëvolueerd!

Kristof Morlion
Product Marketing Captain · Ojoo

Jaren geleden heb ik zelf een super job gevonden via Creativeskills. Bij OJOO waren we op zoek naar een designer en developer. Voor mij was het dan ook vanzelfsprekend om die op Creativeskills te plaatsen. En hoewel de vacatures ook op enkele andere platformen aanwezig waren, zijn de beste kandidaten via Creativeskills gekomen. En snel ook: binnen 1 maand na publicatie hebben we de 2 vacatures kunnen invullen. Als startup die snel wil schakelen is die snelheid een enorm voordeel.

Hannes Hauwaert
CEO / Founder · Happs Development

Als jonge start-up is het voor ons van levensbelang om ons team zo snel mogelijk uit te breiden met gemotiveerde en bekwame mensen. We zochten een C# Unity Game Developer die ons team onmiddellijk kon versterken om een belangrijke deadline te halen in het Telenet Kickstart programma. Dankzij Creativeskills ontvingen we binnen de 2 weken 10-tallen interessante aanbiedingen en konden we de perfecte persoon aanwerven. Onze deadline werd gehaald en we wonnen een plaats in het growthlabs programma!

Bob Van Cleemputte
Managing Partner · CREATE Multimedia

Creativeskills is ons #1 recruiteringskanaal. Het hele process is zeer eenvoudig en je hebt direct resultaat. Bijna alle sollicitanten die we via Creativeskills over de vloer krijgen hebben gespecialiseerde skills. Wij zoeken meestal zeer specifieke profielen en die vinden we via dit kanaal. Recent vonden we een zeer kwalitatieve 3D animator met ervaring in realtime engines, een wite raaf die we nooit via andere kanalen konden bereiken. Als dienstverlenend bedrijf zijn onze werknemers onze grootste asset.

Nick De Mey
Co-founder · Board of Innovation

We hebben net met iemand getekend voor de Creative / Online Marketeer functie die we opnieuw via Creativeskills hebben gevonden. Een positief verhaal!

Matthias Debruyn
The Rabbit Hole

Nogmaals expliciet benadrukken dat we jullie service top vinden: duidelijke communicatielijnen, snelle antwoorden, goed bereik,... Hopelijk dit najaar nog een keer :-)

Dietrich De Blander
Founder · Nanopixel

Voor de exponentiële groei van ons bedrijf zijn we steeds op zoek naar uitzonderlijk talent. Creativeskills is voor ons de ideale tool om deze mensen keer op keer te vinden. Onze laatste 2 vacatures werden binnen de maand ingevuld. Een absolute aanrader voor ieder creatief bedrijf die op zoek is naar een vacatureplatform mét meerwaarde.

David Merckx
Web Developer · Codeurs

In minder dan een maand hebben zich via Creativeskills zes kandidaten voor onze Web Developer vacature gemeld, waarvan we één persoon effectief hebben aangeworven. We zijn zeer tevreden dat we via Creativeskills makkelijk en snel talent hebben gevonden en zullen dit platform opnieuw gebruiken om in de toekomst extra aanwervingen te doen.

Yoeri Severy
Founder · Yappa

Voor ons is het duidelijk. Creativeskills is de perfecte aanvulling op ons eigen netwerk (website, social media) om in de juiste doelgroep mensen te vinden die passen binnen onze organisatie. We verbreden zo heel gericht ons bereik naar de juiste mensen. We werken nu toch al verschillende jaren met Creativeskills en het is leuk om te zien hoe we op die manier mensen uit de buurt leren kennismaken met ons bedrijf.

Jarco Waelput
Marketing & Communications Officer · iCapps

Bij iCapps ontwerpen en bouwen we native mobile apps en responsive web apps. Door onze sterk groei hebben wij hierdoor voortdurend nood aan schaarse developer profielen. Voor ons is Creativeskills de snelste en eenvoudigste manier om de juiste doelgroep van getalenteerde potentials te bereiken. Dankzij Creativeskills vinden wij steeds tijdig de juiste profielen en slagen wij er in onze klanten tevreden te stellen.

Caroline Hertsens
Operations Manager · OBOS

Als dynamisch en groeiend marketingbureau, zijn wij regelmatig op zoek naar grafisch talent. Wij doen hiervoor reeds verschillende jaren beroep op Creativeskills. Naast een vlotte en aangename manier van werken, vinden we ook steeds snel onze gezochte collega's.! Ook deze keer kregen we veel respons en hadden we onze nieuwe collega binnen de drie weken gevonden!

An Declercq
HR Officer · Uitgeverij Lannoo

Als rekruteerder bij Uitgeverij Lannoo was ik op zoek naar een DTP-vormgever met kennis van InDesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat en Incopy. Dankzij Creativeskills.be hebben wij op een minimum van tijd de beoogde doelgroep kunnen bereiken. Wij zijn vandaag heel trots op onze nieuwe medewerker en zijn Creativeskills.be dankbaar dat zij daaraan meegewerkt hebben.

Sharon Van Brussel
HR Officer · D&M Premium Sound Solutions

Het beste talent aan boord halen is voor ons een voortdurende uitdaging. Het aanwerven van goede technische profielen is onontbeerlijk om innovatieve projecten te kunnen realiseren. Daarom is het van essentieel belang om steeds naar de juiste mediakanalen op zoek te gaan. Dankzij Creativeskills.be slaagden we erin geschikte kandidaten te bereiken voor onze vacature van packaging designer en de juiste match te maken.

Leen Van der Mijnsbrugge
Client Service Director · Gents Agency

Creativeskills.be is een logische reflex als we op zoek gaan naar nieuwe collega's. Het voordeel is het grote online netwerk en de actieve manier van nieuwsverspreiding. Bovendien is de aanpak veel persoonlijker dan andere jobsites. Ze willen je écht helpen. Je kan de profielomschrijving bijsturen als het zoeken moeilijker gaat plus tijdens het zoekproces aan een profiel sleutelen om meer of minder CV's aan te trekken.