Winnaars Creativity World Forum tickets

Het heeft even geduurd vooraleer we doorheen alle nieuwe en opgefriste portfolio’s hebben geploegd, maar hier zijn ze dan, de winnaars van de Creativity World Forum tickets! Gedurende één maand werden exact 1.152 afbeeldingen geüpload wat het totaal aantal afbeeldingen op meer dan 8.000 brengt. We zagen illustraties, renders, foto’s, grondplannen, websites, schetsen en knappe infographics passeren. Hieronder de vier winnaars + korte motivatie waarom zij er werden uit geplukt.

1. Armina Gharzaryan

Portfolio Armina Gharzaryan
Armina is een veelzijdige print designer met een creatief en bijzonder gevarieerd portfolio. Haar portfolio bevat niet enkel een set mooie icoontjes maar evengoed prachtige datavisualisaties, een knap uitgewerkte huisstijl en een leuk gepresenteerde huwelijksuitnodiging. Haar werk is gedetailleerd, toont haar kennis van typografie, kleur en druktechnieken. Een sterk punt was het gebruik van fotografie om haar drukwerk te presenteren.

2. Tim Van den Broeck

Portfolio Tim Van den Broeck
Tim is geen onbekende in ‘het wereldje’. Deze bijzonder getalenteerde illustrator / art director verdeelde zijn portfolio in vijf luiken: illustraties voor print, voor web, karakter design, huisstijlen en persoonlijk werk. Deze onderverdeling toont meteen de veelzijdigheid van Tim. Bekijken we de illustraties voor print in detail dan zien we hoe de verschillende illustraties van een titel en beschrijving zijn voorzien. Om details in zijn illustraties te tonen combineert Tim een close-up en de volledige illustratie in één afbeelding (voorbeeldje hierboven), slim gezien!

3. Kevin Devroo

Portfolio Kevin Devroo
Dat Kevin zijn vak kent is overduidelijk. Naast sterke creaties geeft hij ons ook een kijkje achter de schermen van zijn hersenspinsels. De ontwikkeling van dit lettertype op basis van koekjesdeeg is daar een goed voorbeeld van. Aangezien een computerscherm soms te klein is om een volledige illustratie in detail te tonen heeft Kevin soms meerdere afbeeldingen geüpload die steeds een stapje meer ingezoomd zijn. Tenslotte last Kevin hier en daar sfeerfoto’s in ter omkadering van het project. Dit alles samen maakt een boeiend en aangenaam portfolio.

4. Yannick De Pauw

Portfolio Yannick De Pauw
Yannick combineert op een speelse manier vlot print en web en werkt voornamelijk aan projecten gericht op jongeren. Dat zie je meteen in de frisse fotografie, felle kleuren en vormen. Yannick weet van aanpakken en creëert websites, print werk, logo’s etc.


Helaas beperkt ons budget zich maar tot vier tickets. Eervolle vermeldingen gaan naar Thomas Van Der Vennet, Steven Verhaegen, Bart De Vos, Leen Van Severen en Jessica Boutsen.

Armina, Tim, Kevin en Yannick, veel plezier op het World Creativity Forum!

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!