Freelance Social Video Producer
bij vYdeo in hartje Gent

Bij vYdeo kom je terecht in een dynamisch en creatief team van jonge mensen dat de lat hoog legt om impactvolle videoproducties te creëren voor social media.

The challenge?

Jij bent iemand die houdt van uitdagingen. Een echte storyteller, maar je draait je hand er niet voor om, om nieuwe dingen uit te proberen. Je hebt een geniaal creatief brein dat concepten en ideeën spuwt, je hebt een eindeloze drive om de productie van je eigen project tot in de puntjes te verzorgen én je hebt visie en charisma om een van onze camera(mannen/vrouwen) aan te sturen tijdens een draaidag van je eigen project. 

Bij vYdeo verleg je je eigen grenzen. 

What does it take?

Je hebt een diploma op zak in de Communicatie/Videojournalistiek/Film of Digitale Media en/of je kan aantonen dat je relevante ervaring hebt als storyteller/productie/regie. Je bent een creatieve ziel met een professionele houding, die weet wanneer de boog gespannen staat en wanneer niet (lees: je hebt geen 9-to-5-mentaliteit). Wanneer de boog niet gespannen staat, ben je een graag geziene team player. Je bent een perfectionist waar strikte deadlines geen probleem voor vormen. Maar je bent vooral een persoon die video ademt. Dag in, dag uit. 

What to expect?

Er staat een jong, ambitieus en talentvol team voor je klaar dat niet kan wachten om er samen met jou in te vliegen! Dit allemaal in een ultramoderne werkplek met uitdagende projecten, waar alle technische snufjes die jij als Social Video Creative/Producer nodig hebt, aanwezig zijn. Gratis bier en koffie inbegrepen! Wij bieden je een contract op zelfstandige basis dat je niet kan weigeren.

Convinced?

Stuur dan snel jouw cv, portfolio en een korte motivatie per e-mail. Wie weet verwelkomen we jou snel voor een gesprek!

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
  Het dichtstbijzijnde treinstation Merelbeke ligt op 2,50 km van vYdeo  
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail