huwelijksuitnodigingen 2010-2016

stijn en anneleen, al 16 jaar samen wanneer stijn op de knieën ging, eindelijk. ze hadden graag een uitnodiging met een zwoele zomerse sfeer aan het kampvuur. ondanks een feest in mei. (het werd de warmste dag in mei in 100 jaar). 3-luik, gedrukt op dik, zacht papier.

2015 katrin en dries huwelijksuitnodiging

Huwelijksuitnodiging Katrin en Dries. Het feest gaat door in een "barn", en het koppel wou vooral een gezellig, feestelijk feest van 3 dagen hebben met alles erop en eraan. De uitnodiging werd een cadeaupakketje. Op heel tactiel eco-kraft papier. wit katoenen koord. Ontwerp logo uitgelaserd. Adressen op de enveloppen gepersonaliseerde druk. Gepersonaliseerde postzegel (hond des huizes). Algemene uitnodiging op binnenkant mapje. Programma (5 verschillende versies) in wit zijdepapier gewikkeld. eveneens met ja/nee kaart en enveloppe om te antwoorden.

Huwelijksuitnodiging Lore en Thomas met uitgesneden logo (lasercutting). Papiercoating: soft velvet. Foto: Yves Schepers, (bijgewerkt door joke van eyck).

2013 nele en dimi huwelijksuitnodiging

Uitnodiging 2013. Voor huwelijk van Nele met spraakwaterval en schrijver Dimitri. Er is een gedrukte versie en web-versie. Het concept is een pagina uit een boek. Het is een leesbare tekst door Dimi geschreven. De vergrootte woorden vormen de eigenlijke uitnodiging. Op de verso kant staat op het einde een kort zinnetje van de bruid in spe met alles nogmaals kort opgesomt. Gedrukt op romanpapier.

2013 sofie en wim

Huwelijksaankondiging Sofie en Wim. De ondergrond is een compositie van foto's (schaduw van uitgeknipte letters, bloemen en bruidskleed). Het koppel had graag iets kleurrijks. op het kaartje zit een vernis van 'velours'. Geeft een zacht, luxueus effect.

2010 lieve en geert

Huwelijksaankondiging Lieve en Geert: zeefdruk op satijn, wieweet, een stukje uit het bruidskleed.... . in een enveloppe met gepersonaliseerde postzegel. concept/fotografie/fotobewerking/vormgeving joke van eyck. Met dank aan geertrui en de bea om alles mee in reepjes te knippen :-) ik vind het nog steeds een leuk idee, maar de typografie is ondertussen hopeloos gedateerd.