Stage Grafisch en/of Webdesign
bij Brandologic in Westerlo

Van een volledige communicatiestrategie tot het beheren van social medikanalen en van het ontwerpen van websites tot het opnemen van een bedrijfsvideo of het verzorgen van perscommunicatie: Brandologic doet het allemaal! Wij spitsen onze oren voor alle specifieke marketing- en communicatievragen van onze klanten. Vol goesting en passie bouwen en schrijven we mee aan hun boeiende verhaal.

jobtype_grafisch4
  • Westerlo
  • Werkplek: flexibel
  • Ervaringsniveau: stage

Gezocht: enthousiaste, leergierige & visueel sterke stagiair(e) die van aanpakken weet!

Ontplooi je talenten bij Brandologic, een groeiend communicatiebureau uit de Kempen! Wij ondersteunen bedrijven en ondernemers met hun externe communicatie, gaande van logo designs en het ontwikkelen van websites en webshops, tot copywriting en social media.

Heb jij creatieve skills en is ontwerpen jouw tweede natuur? Kan je werken met WordPress of wil je dat graag leren? Contacteer ons dan snel en overtuig ons van jouw kunnen!

Wat kan je verwachten?

  • Je wordt ingezet voor (web)designopdrachten voor onze klantprojecten.
  • Je krijgt de kans om je eigen projecten uit te werken.
  • Veel vrijheid en de mogelijkheid om je kennis te vergroten maar ook om ons nieuwe inzichten te verwerven.
  • Je komt terecht in een compact, hecht team van gepassioneerde mensen. We zijn een communicatiebureau in volle groei, waar elke dag verrassend en uitdagend is.

Geschikt voor:

Studeer je marketing, multimedia, grafisch design, IT, communicatie, journalistiek…? Of ben je afgestudeerd maar ben je er nog niet helemaal uit wat je wil gaan doen? Kom eens praten met ons!

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail