Stage Front-end developer
bij Novation in Genk

Novation Novation is een digital agency dat in 2008 werd opgericht en in de creative hotspot van Genk is gevestigd, C-mine Crib. Dagelijks bouwen wij Drupal websites, mobiele en kiosk applicaties voor KMO’s, reclamebureau's en grote internationale spelers.

  • Sinds 2008
  • Aantal werknemers 7
  • Sector Media
symbol_frontend-dev3

Wij zijn op zoek naar getalenteerde web developers voor korte en lange stages.

Als stagiair ben je leergierig, pro-actief en je bent bedreven in de nieuwste front-end technologieën, volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en experimenteert graag met nieuwe technologie. Je bent niet bang om dingen te breken om zo te leren en verbeteren.

Je vindt het leuk om samen in een team te werken met designers, front-end developers, technische collega’s en onze klanten.

Je bent bekend met de volgende front-end technologieën en je hebt een drive om je hier tijdens je stage verder in te ontwikkelen:

  • HTML5 en CSS3 (Sass)
  • AngularJS of React
  • Je gebruikt versiebeheer (Git) en build tools zoals Grunt, Gulp en Webpack

Enthousiast?

Wij zien je CV met motivatie graag tegemoet. Ook ontvangen wij graag een link naar je portfolio of eventuele projecten die online staan.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

Het dichtstbijzijnde treinstation Genk ligt op 1,76 km van Novation  

Meer vacatures bij Novation

Stage Drupal Developer bij Novation in Genk

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Drupal developer, frontend en/of backend. Iemand die gebeten is door Drupal, graag denkt in termen van modules en liever PHP schrijft dan Nederlands. Heb je geen specifieke Drupal-kennis, maar vind je …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures in jouw inbox!