contactgegevens

vaardigheden

Adobe InDesign
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator

Galazka Jacek

Grafisch ontwerper

samenvatting

OKO GRAPhia adviseert en ontwerpt op het gebied van visuele communicatie en richt zich hierbij op grafisch ontwerp. Sinds onze oprichting in 2005 werken wij met evenveel plezier en aandacht voor voor een groeiende groep tevreden opdrachtgevers in zowel de profit als non-profit sector binnen en buiten Nederland. Door de combinatie van grafisch ontwerp en illustratie komt OKO GRAPhia tot originele concepten, prikkelende ontwerpen en creatieve oplossingen voor zowel kleine als grote opdrachtgevers.

CV

Studio OKO GRAPhia | Jacek Galazka 

OKO GRAPhia is een creatief ontwerpbureau voor visuele communicatie gespecialiseerd in grafisch, interactief en illustratief ontwerp. OKO GRAPhia richt zich op commerciële en non-profit instellingen binnen en buiten Nederland. Door de combinatie van grafisch ontwerp en illustratie komt OKO GRAPhia tot originele concepten, prikkelende ontwerpen en creatieve oplossingen voor zowel kleine als grote opdrachtgevers.

OKO GRAPhia | Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerpen is onze kernactiviteit van waaruit we de afgelopen jaren onze ervaring en expertise hebben opgebouwd. Studio OKO GRAPhia ontwikkelt creatieve en visueel sterke concepten en daarbij treden we regelmatig buiten de grenzen van het grafisch ontwerp. Van het ontwerpen van boeken, magazines, affiches, flyers, folders, brochures tot complete bedrijfsidentiteit. Wij geven vorm aan ideeën met als einddoel een sterk en creatief ontwerp.

OKO GRAPhia | Grafische Diensten

Logo ontwerp

Huisstijl ontwerp

Flyer ontwerp

Folder ontwerp

Advertenties

Magazine ontwerp

Boek ontwerp

Webdesign

Illustraties

opleiding

Grafisch ontwerp · Akademie voor Kunst en Vormgeving St. Joost
2022