Stagiair(e) Creatieve Webheld(in)
bij Popkorn in Temse

Met onze passie voor het web en creatieve gedachtengang voeren we een wijde range aan opdrachten uit tot in de perfectie. Door een gezonde afwisseling tussen projecten en bijscholing staan we nooit stil en gaan we steeds opzoek naar vernieuwende oplossingen.

  • Sinds 2017
  • Aantal werknemers 4
  • Sector Informatie
    Technologie
Laravel symbol_laravel2

Bij Popkorn geloven we in het delen van kennis. We stellen je graag bloot aan hoe het er in de bedrijfswereld echt aan toegaat. Je krijgt firsthand ervaring door mee te werken aan onze projecten en workflows. Voor elk profiel op de digitale markt hebben we een aanbieding.

We bieden een stressloze maar stimulerende omgeving waarin jij kan openbloeien. Onze missie is jou te laten evolueren naar een 2.0 versie van jezelf waar je tevreden mee bent. Als stagiair is je moto dan ook “No Stress, just keep going”. Stagiairs die zich amuseren in hun werk, leveren namelijk veel efficiënter en kwaliteitsvoller werk op.

Stage Web development

Git, PHP, JavaScript en Laravel zijn termen die je op je CV wil plaatsen? Dan helpen wij je daar graag bij. Als stagiair(e) Web Development werk je mee aan interne en externe projecten. Je maakt gebruik van het Laravel Framework om de designs van onze eigen designer Robin uit te werken tot functionele websites. Kevin zal je begeleiden bij al je vragen en problemen zodat je klaar bent om na je stage je eigen web project de wereld in te lanceren.

Stage Social Media Management

Je bent nu al een krak op Sociale Media en je wil bedrijven helpen hetzelfde te worden? Dan ben je als stagiair(e) Social Media Management in de juiste job terecht gekomen. Je neemt deel aan brainstorms over nieuwe Social Media concepten voor onze klanten, stelt samen met ons de planningen op voor de volgende weken en werkt je vernieuwende concepten ook uit tot een eindproduct! Geen zorgen, we geven je geen punten aan de hand van hoeveel likes onze pagina of die van onze klanten er bij kreeg, maar hoe meer hoe liever natuurlijk!

Stage Web & Print Design

Vloeiende en structurele designs leren maken voor zowel print als het web? Dan zal je met Robin als je leermeester al een heel pak verder staan na je stage. Werk aan de hand van brand identities sterke en duidelijke designs uit die we zullen gebruiken voor print & web, overloop met Stijn de wensen en feedback van de klant en kom na een pak creatief werk tot een eindresultaat waar we 'Wow' van zullen zeggen.

Stage webheld(in)

Natuurlijk hebben we voor de echte krakken onder jullie ook de mogelijkheid om alles door elkaar te doen. Wil je een website designen, hem zelf developen en nadien delen op Social Media met een uitgewerkte campagne? Dan kan je dat bij ons ook zeker doen. Voor de echte Web Helden (of heldinnen) is alles mogelijk.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
  Het dichtstbijzijnde treinstation Temse ligt op 1,80 km van Popkorn  
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail