Betaalde Stage Voor Project & Product Manager.
bij Van Den Weghe in Zulte

Van Den Weghe is known as a high-end processor of marble and natural stone with a sharp eye for luxury design. Aesthetics, innovation and quality reign in our company

symbol_project-management
  • Zulte
  • Werkplek: flexibel
  • Ervaringsniveau: stage

Bij Van Den Weghe zijn we op zoek naar een stagiar met doorgroeipotentieel voor 3 tot 6 maanden. Deze betaalde stage hoeft niet noodzakelijk binnen een schoolcontext plaats te vinden. Afgestudeerde kunnen bij ons ook de kans krijgen bij te leren en hun plek te bemachtigen in het bedrijf.

Je komt terrecht in de high end interieur & natuursector. Ons aterlier en firma is een grote speeltuin voor zij die houden van materialen, esthetiek, vakmanschap & innovatie. We zoeken iemand die de handen uit de mouwen durft steken en graag producten, processen en ideeën optimaliseert. Je zal 1 op 1 werken met het jonge R&D team, het productie atelier en het management om huidige initiatieven en jou ideeën klaar te stomen. 

  • Lancering & commercialisatie van eigen en bestaande ideeën binnen natuursteen (Visie, Goals, Roadmap, Planning, Acties)
  • E-commerce & projectmanagement (Opzet, creatie & aansturing van oa. Website bouwers, designers, productie)
  • Creatie van sales hulpmiddelen en additionele research & development omtrent bestaande producten. (Powerpoint en/of Adobe photoshop)

3 dagen in de week op locatie, 2 dagen in de week thuiswerk zijn mogelijk.
Regio Gent - Waregem - Kortrijk. Carpooling vanuit Gent met collega's is mogelijk!

Pluspunten: Kennis van Asana, Adobe en Excel (Niet cruciaal!
Je wordt dagdagelijks aangestuurd & opgeleid maar krijgt ook een grote vrijheid in denken en doen. Potentiele doorgroei of aanwervingsmogelijkheden zijn absoluut aanwezig. 

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail