Stage Grafisch Ontwerp
bij D & K Vision in Aartselaar

D & K Vision Marketingspecialisten die het hele jaar door je communicatie runnen, marketingkansen spotten en campagnes ontwikkelen met kennis van zaken. Klinkt als muziek in de oren?

Wat kan je verwachten van een stage bij D&K Vision

Als stagaire ben je onderdeel van een creatief team waarmee je samenwerkt aan projecten. Daarbij werk je nauw samen met onze Art director en designers. Het ene moment sta je op de scene van een fotoshoot voor een nieuwe cataloog, de andere keer ben je jouw ontwerp aan het kleven op een grijpkast voor een event. De projecten waaraan we werken zijn dus heel divers!

Wat verwachten we van jou?

Je volgt een designrichting  (of heb je een boontje voor alles wat met reclame te maken heeft). Je weet dat PS, ID, AI geen beschrijvingen zijn van geluidseffecten. Je bent natuurlijk enthousiast, flexibel, klantgericht en leergierig.

We zoeken

Vormgevers en vormkrijgers die op zoek zijn naar een uitdaging! Iemand die minstens 3 tot 6 maanden stage kan lopen. Als stagaire bij D&K Vision kun je goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig. Iemand die geen schrik heeft om iets nieuw te leren!

Zie je deze stageplaats zitten?

Aarzel dan niet om ons een mail te sturen, met daarin je CV en een portfolio.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
  Het dichtstbijzijnde treinstation Hemiksem ligt op 3,00 km van D & K Vision  
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail