Internship Digital Marketing & Graphic Design
bij Lantmännen Unibake in Londerzeel

Meer dan 6.000 medewerkers laten over de hele wereld elke dag mensen genieten van ons geweldige assortiment. Gemaakt met liefde en passie voor het vak en natuurlijk van de beste ingrediënten met respect voor de natuur. Denk aan originele stokbroden, knapperige piccolo’s, ambachtelijk rustiek aansnijbrood. De nieuwste gourmet hamburger buns, hotdogbroodjes en andere hartige snacks en voor de geluksmomentjes een grote selectie zoete zaligheden, van Danish tot donuts. Pastridor - Open for you! Wij zijn Pastridor, het bekende foodservicemerk van Lantmännen Unibake. Lantmännen Unibake is de op één na grootste bakkerijgroep van Europa met bakkerijen in meer dan 20 landen – en heeft ook het merk Schulstad onder haar hoede. Onze roots liggen in Zweden en een coöperatie van 25.000 landbouwers vormt de basis van het bedrijf. Recentelijk introduceerde Pastridor een nieuwe merkbelofte waarin de klant centraal staat: Pastridor is hét merk dat jou inspireert om je te onderscheiden van de concurrent en om je business te laten groeien. Met bake-off producten van constante topkwaliteit en services op maat, inclusief afbak- en marketingsupport. Appetite for more? Visit us at www.lantmannen-unibake.com

  • Londerzeel
  • Werkplek: flexibel
  • Ervaringsniveau: stage

Have an appetite for more?

Maak deel uit van een vooruitstrevende bakkerijgroep die z'n ambities waar maakt dankzij de niet aflatende inzet van gepassioneerde collega's! Steeds met business in mind and people at heart, werken we samen over de landsgrenzen heen.

Binnen onze communicatie-afdeling kijken we uit naar een energieke en creatieve stagair om ons Lantmännen Unibake team in de Benelux te versterken.

Heb jij een passie voor online media, design en communicatie én ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Het betreft een brede stage met diverse taken op het gebied van grafisch ontwerp, vormgeving en DTP.

This is what you will do

Je houdt je bezig met het ontwerpen, uitwerken en opmaken van communicatie-uitingen, zowel online als offline. Briefings met abstracte ideeën werk je in een flits uit tot een concreet, praktisch ontwerp. Je bewaakt de huisstijl en werkt aan grafische templates en eventueel animaties.

Er is natuurlijk ruimte om te werken aan je schoolopdracht en de door jou te behalen leerdoelen.

Jouw concrete doelstellingen

  • Ontwikkelen van advertenties en leaflets
  • Ontwikkelen van beeldmateriaal dat geschikt is voor online gebruik
  • DTP werkzaamheden: foto's bewerken, klein drukwerk ontwikkelen
  • Lay-out van de website updaten
  • Ontwikkelen van video’s, vlogs en andere visuals

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail