Stage Drupal Developer
bij Novation in Genk

Novation Novation is een digital agency dat in 2008 werd opgericht en in de creative hotspot van Genk is gevestigd, C-mine Crib. Dagelijks bouwen wij Drupal websites, mobiele en kiosk applicaties voor KMO’s, reclamebureau's en grote internationale spelers.

  • Sinds 2008
  • Aantal werknemers 7
  • Sector Media
Drupal symbol_drupal.svg

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Drupal developer, frontend en/of backend. Iemand die gebeten is door Drupal, graag denkt in termen van modules en liever PHP schrijft dan Nederlands. Heb je geen specifieke Drupal-kennis, maar vind je snel je weg in de achterliggende code van een nieuw CMS?  Ben je een krak in SASS of hou je het bij pixelperfect CSS? Zie je jouw toekomst in het ontwikkelen van webapplicaties en het meewerken aan een open-source platform? Zeker welkom om je tijdens je stage in Drupal te verdiepen.

Profiel

Je hebt de keuze om frontend of backend te doen, al zijn deze uiteraard niet strikt gescheiden. Als backendontwikkelaar krijg je enkele programmatorische uitdagingen. Als frontendontwikkelaar dagen we je uit designs visueel om te zetten naar moderne en correcte code en de basis Drupal-setup onder de knie te krijgen. Je denkt en bouwt sowieso mee aan grote en kleine projecten in Drupal 7 en 8.

Enthousiast?

Wij zien je CV met motivatie graag tegemoet. Ook ontvangen wij graag een link naar je portfolio of eventuele projecten die online staan.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

Het dichtstbijzijnde treinstation Genk ligt op 1,76 km van Novation  

Meer vacatures bij Novation

Stage Front-end developer bij Novation in Genk

Wij zijn op zoek naar getalenteerde web developers voor korte en lange stages. Als stagiair ben je leergierig, pro-actief en je bent bedreven in de nieuwste front-end technologieën, volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en experimenteert graag …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures in jouw inbox!