Stage: Receptontwikkeling
bij HelloFresh in Amsterdam

HelloFresh HelloFresh ontwikkelt gezonde recepten en levert deze, inclusief alle verse ingrediënten die voor de recepten nodig zijn, wekelijks bij mensen thuis. Wij willen het leven van onze klanten verrijken door koken en gezond eten makkelijker, toegankelijker en leuker te maken. HelloFresh is een van de snelst groeiende start-ups in Europa en wij willen zoveel mogelijk consumenten het gemak van HelloFresh laten ervaren.

jobtype_copywriting4 Created with Sketch.

Wij zoeken per direct een nieuwe stagiair(e) met een passie voor eten en koken! Ben jij een talent in de keuken, hou je ervan om anderen te verrassen en te inspireren met lekkere recepten, én spreek jij Frans? Kom dan ons team versterken!

Over HelloFresh

HelloFresh ontwikkelt gezonde recepten en levert deze, inclusief alle verse ingrediënten die voor de recepten nodig zijn, wekelijks bij mensen thuis. Wij willen het onze klanten gemakkelijk maken om thuis gezond en lekker te koken. HelloFresh is een van de snelst groeiende start-ups in Europa en wij willen zoveel mogelijk consumenten het gemak van HelloFresh laten ervaren.

Taken

Als stagiair(e) receptontwikkeling draai je volledig mee met het Receptenteam. Het team bestaat uit drie receptontwikkelaars en een diëtiste. Samen ontwikkelen en schrijven zij de recepten en zorgen zij voor het wekelijks samenstellen van de HelloFresh box voor onze klanten in de Benelux. Jij als stagiair(e) wordt bij alle werkzaamheden betrokken en de stage is een echte meewerkstage. Je houdt je bezig met het analyseren van feedback over onze recepten, draagt ideeën aan en schrijft inspirerende recepten, helpt mee met het proefkoken en start zelfstandig verbeterprojecten op.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij een persoon die: 

 • een opleiding volgt of heeft gevolgd aan de hogeschool of universiteit;
 • naast uitstekende Nederlandse, ook goede Franse taalvaardigheden heeft;
 • vakkennis heeft van voeding en koken;
 • creatief is en het leuk vindt om te inspireren;
 • secuur is en zelfstandig werkt;
 • redactioneel sterk is en plezier heeft in schrijven;
 • past binnen de kernwaarden van HelloFresh: je werkt met passie en hebt passie voor ons product, je bent ondernemend en servicegericht.

Wat bieden wij? 

 • Een creatieve afwisselende en fulltime stage
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf
 • Begeleiding van professionals met veel ervaring
 • Een gezellige en inspirerende werkomgeving in Amsterdam
 • Een stagevergoeding van 500 euro

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wil je meer weten? Bel dan gerust met Eva op het telefoonnummer +31 (0)20 210 90 35. Direct solliciteren? Laat dan jouw gegevens achter via onze website en vergeet niet jouw motivatiebrief en cv bij te voegen!

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

Doe ervaring op als Stage: Receptontwikkeling bij HelloFresh

Solliciteer   https://www.hellofresh.nl

  Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

Deel met jouw netwerk:

Het dichtstbijzijnde treinstation Amsterdam CS ligt op 5,67 km van HelloFresh  

Meer vacatures bij HelloFresh

Stage Design bij HelloFresh in Amsterdam

Voor ons groeiende team zijn wij op dit moment op zoek naar een creatieve en enthousiaste Design stagiair(e) die met veel enthousiasme ons Communicatieteam komt versterken. Taken Als stagiair(e) Design ondersteun je dagelijks onze designers. Je bent …

Stage in het Communicatieteam (NL/FR) bij HelloFresh in Amsterdam

Voor ons groeiende team zijn wij op dit moment per direct op zoek naar een enthousiaste stagiaire die met een frisse blik ons communicatieteam komt versterken en ons helpt de Belgische foodmarkt te veroveren! Taken Tijdens deze stage zal je je voornamelijk …

symbol_newsletter2 Created with Sketch.

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures in jouw inbox!