Freelance PowerPoint Designer
bij AltoAlto in Leuven

AltoAlto is een all round grafisch communicatie bureau. Wij bieden creatieve oplossingen aan op het gebied van PowerPoint presentaties, drukwerk, infographics, bannering en email campagnes. Ons klantenbestand bestaat uit groot en klein, internationaal en nationaal, bij deze een selectie: Marriott Hotels & Resorts, Argenta, Colruyt, SD Worx, Worldline, AXA, H;Essers, etc. Wij zijn gebaseerd in Leuven op 3 minuten wandelen van het station.

jobtype_illustration2
  • Leuven
  • Werkplek: overal
  • Ervaringsniveau: medior

Voor een aantal dringende projecten in PowerPoint zoeken we een grafisch ontwerp(st)er die even mee de druk van de ketel kan halen. Je werkt voor grote bedrijven binnen een specifieke branding maar je wordt uitgedaagd om hun content om te zetten in creatieve slides met iconen, beelden, grafieken, infographics etc. Grafisch inzicht en content breed kunnen interpreteren is dus een vereiste voor deze opdrachten.

Basiskennis van PowerPoint is noodzakelijk om efficient de content binnen een branding uit te werken. Het is mogelijk om op kantoor te werken om zo onder onze direkte begeleiding je kennis van PowerPoint bij te schaven.

AltoAlto is een klein dynamisch grafisch bureau met voornamelijk grote klanten in de B2B wereld. Ons koffie apparaat kent zijn weerga niet in de bedrijfswereld.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail