Freelance Front-end Developer
bij Mediahuis in Antwerpen

Mediahuis Mediahuis is het bedrijf dat de sterke nieuwsmerken De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg bijeenbrengt. Daarnaast herbergt Mediahuis ook digitale classifieds-merken zoals Jobat, Hebbes, Zimmo en Vroom. Mediahuis is een open huis met een nieuwsgierige blik op de wereld. Een huis waar mensen en merken hun eigenheid kunnen behouden en zich kunnen ontplooien. Mediahuis investeert in relevante mediamerken en benut hun potentieel optimaal. Het investeert om nu resultaten te halen en waarde te creëren voor later. Het investeert om elk merk sterker en aantrekkelijker te maken voor klanten en partners. Mediahuis is een ambitieus huis dat een omgeving creëert waarin iedereen het vanzelfsprekend vindt voortdurend op zoek te gaan naar nog beter.

symbol_frontend-dev

Functie

De collega’s van het Digitale Nieuwsmedia team en De Standaard zoeken een Front End Developer met een passie voor actualiteit. Wil je deel uitmaken van de online redactie van De Standaard en instaan voor de technische uitwerking van redactionele projecten en marketingcampagnes voor zowel desktop als mobile? Lees dan vooral verder!

Profiel

HTML (5), CSS(3) en Javascript behoren tot jouw natuurlijke habitat. Je weet ook bij welk type drager ze het best ingezet worden. Conversie is je hoogste doel, aandacht voor SEO en usability is vanzelfsprekend bij elke actie die je onderneemt.

Je ontwikkelt omnichannel campagnes en voert deze technisch uit, je test ze en stuurt bij waar nodig. Je krijgt energie van het bedenken van oplossingen voor cross-browser- en cross-platform compatibiliteit. Je analytische en planmatige aanpak helpen je hierbij. Ook wanneer het spannend wordt, bedenk je snel een plan B. Maar bovenop dit alles ben je vooral een uitstekende communicator en coördinator. Je werkt nauw samen met de online redacteurs en de collega’s van online marketing.

Wij bieden

  • Een afwisselende, boeiende en verantwoordelijke job met ruimte voor eigen initiatief;
  • Bij De Standaard in Groot-Bijgaarden;
  • Reële groeimogelijkheden. 35% van de vacatures werd dit jaar ingevuld door collega's.
  • Een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen.

Solliciteren?

Kom jij in aanmerking voor deze job? Solliciteer dan vandaag nog via https://www.mediahuis.be/job/freelance-front-end-developer!

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
  Het dichtstbijzijnde treinstation Zwijndrecht ligt op 2,12 km van Mediahuis  
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail