Opleidingsaanbod Motion Design Typografics
bij Typografics in Hamme

Typografics Typografics bestaat dit jaar 25 jaar en is op die tijd uitgegroeid van een puur grafische dienstverlener tot een draaischijf van crossmediaal talent met inmiddels meer dan 50 medewerkers. We zijn gespecialiseerd in snelle grafische en crossmediale interventies bij onze klanten en inhouse studiowerk voor web en print. Daarnaast zijn we een kenniscentrum dat met trots het label Adobe Authorised Training Centre draagt. In 2016 werden we verkozen als Trends Gazellen en kregen we ook een nominatie voor de KMO Laureaat 2016 van Oost-Vlaanderen.

  • Sinds 1991
  • Aantal werknemers 50
  • Sector Reclame &
    Communicatie
jobtype_motiongraphics

Wil je de stap wagen naar motion design? Snuister dan zeker eens tussen ons opleidingsaanbod via opleidingen.typografics.be

Naast een training After Effects is er ook een cursus Adobe Premiere Pro. Later op het jaar komt er ook nog een 2-daagse Cinema 4D om bewegende beelden te leren maken met 3D-effecten.

Typografics, erkend dienstverlener kmo-portefeuille

Sinds kort is Typografics – naast Adobe Authorised Training Centre – ook erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Dat betekent dat KMO’s die in aanmerking komen tot 40% van het inschrijvingsgeld kunnen laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Dat scheelt een hele slok op een borrel, zoals onze Noorderburen zeggen.

Open opleidingen en trainingen op maat

Ben je op zoek naar specifieke kennis of een inhouse training? Ook dat is mogelijk. Op basis van jullie wensen en kennisniveau stelt onze trainer een cursus op jullie maat samen. Mail snel naar [email protected] met je vraag. Wij nemen snel contact en bezorgen je een gedetailleerde offerte!

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Het dichtstbijzijnde treinstation Sint-Gillis-Dendermonde ligt op 5,89 km van Typografics  
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures in jouw inbox!