VTM & Appstrakt lanceren VTM app voor Android & iOS

96567-appstrakt_iphone_vtm2-original-1363364907
Sinds kort, staat de nieuwste telg binnen het Appstrakt portfolio online; dé VTM applicatie. Deze all-in-one richt zich op de Vlaamse, interactieve televisiekijker die meer wil halen uit zijn of haar televisiemoment. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android smartphones en tablets.

Appstrakt ontwikkelde de ultieme applicatie die alle aparte VTM programma-apps zal omvatten. Naast de mogelijkheid om je favoriete fragmenten uit alle VTM-programma’s te herbekijken, bevat de app ook een uitgebreide pop-up TV gids met de programmatie van alle grote Vlaamse zenders voor de komende 7 dagen. Je stelt herinneringen in voor je favoriete programma’s en leest nieuws artikels in de VTM NIEUWS integratie. Niet enkel de programmatie, maar ook het VTM NIEUWS en Het Weer zijn steeds up-to-date en kan je zowel live als uitgesteld (her)bekijken.

“De samenwerking met VMMa verloopt optimaal omdat de klant begrijpt dat je zo’n langetermijnproject enkel met wederzijds engagement tot een goed einde kan brengen. Het slagen van dit project is voor een groot stuk te danken aan de uitstekende samenwerking met de klant.” zeg Thomas Van Sundert, Technical Director & Founding Partner bij Appstrakt.

De VTM app is beschikbaar voor iOS 5.0+, Android 2.2+ en alle iPad-versies en is vanaf nu verkrijgbaar in de iTunes- en Google Play store. Voor meer informatie en download, surf naar vtm.be/app.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!