Versterk als grafisch vormgever de marketingafdeling van onze klanten


Werk voor bekende merken als Studio100, ING of Colruyt via Mediacomm

Wie snel als grafisch vormgever ervaring wil opdoen in verschillende bedrijven en sectoren, klopt best eerst bij Mediacomm aan. Jij krijgt als werknemer immers een vast contract en werkt bij de klant ter plaatse mee aan toffe projecten gedurende een bepaalde periode.

Zo krijgen bedrijven als Studio 100, Lyreco, ING, Securex, Arvesta en Colruyt de flexibiliteit van een freelance grafisch ontwerper, de skills van een volledig grafisch bureau en de betrouwbaarheid van een vaste medewerker.

Als grafisch vormgever bij Mediacomm krijg jij naast een vast contract, ook trainingen, veel extra legale voordelen en tal van evenementen waardoor zowel jouw vaktechnische als persoonsgebonden competenties op korte termijn groeien.


Snel relevante ervaring opdoen

Carlos werkt ondertussen 5 jaar bij Mediacomm. Hij staat in voor branding, fotobewerking, verpakkingen en design. Hij koos voor Mediacomm omdat hij zo snel relevante ervaring kon opdoen.

Hij werkt er nog altijd omdat hij toffe collega’s heeft, leuke projecten krijgt en zich persoonlijk kan ontwikkelen. “Ik voel me hier verbonden en iedereen is begaan met iedereen. Ik ben van nature wat introverter en toch ben ik er op evenementen graag bij”, zegt hij.

Type jobs

Wie voeling wil krijgen om als grafisch vormgever voor grote bedrijven te werken, kan solliciteren voor allround designer of digital designer.

  • Een allround designer heeft zowel sterke online als offline skills, van het ontwerpen van verpakkingen tot stickers voor vrachtwagens of het opmaken van online campagnebeelden .
  • Ook het werk van digital designer is enorm gevarieerd omdat je zowel een totale website mag ontwikkelen als afbeeldingen voor sociale media bedenkt.

Er zijn vacatures voor junior, medior en seniorprofielen. Reageren kan via een gewone cv, motivatiebrief en portfolio. De eerste communicatie gebeurt online waarna we je uitnodigen voor een gesprek op kantoor.      

73 toffe collega’s      

“Waar we enorm trots op zijn is dat werknemers bij ons blijven”, vertelt Sofie Daelemans van Mediacomm.

“We investeren dan ook volop in opleidingen en het bouwen van een hecht team via evenementen. Zo praat men nog altijd over ons 10-jarig bestaan event in Durbuy, de opening van ons nieuw kantoor in Park Spoor Noord van Antwerpen met een heerlijke barbecue. Doorgaans is er om de 3 maanden een evenement telkens op een vrijdag na het werk.

Deze evenementen zijn altijd vrijblijvend dus wie zin heeft om te komen, is welkom maar het is geen verplichting.”

Extra legale voordelen

  • Naast een aantrekkelijk salaris heeft Mediacomm 4 kantoren in Vlaanderen (hoofdkantoor in Antwerpen en daarnaast ook een kantoor in Gent, Brussel en Hasselt) zodat er dus altijd een kantoor in je buurt is. De klanten waarvoor je werkt zitten op maximum 1 uur reistijd van je woonplaats.
  • Er is een poolauto voor iedereen en na 1 jaar anciënniteit krijg je een eigen bedrijfswagen. We moedigen iedereen aan om met de fiets te gaan werken en daarvoor krijgen ze een fietsvergoeding.
  • Er zijn opleidingen ter versterking van je vaktechnische en persoonlijke competenties.
  • Je krijgt een flinke dosis zelfstandigheid, variatie en de mogelijkheid om bij verschillende klanten te werken.
  • Tenslotte kom je terecht in een sterk groeibedrijf waardoor er altijd voldoende projecten zijn.

Meer info: www.mediacomm.be


Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!