Online tool toont wat jouw app zou kosten

How much to make an app

“Hoeveel zou een app ons kosten?” Het is een vraag die al zowat in ieder bedrijf is gepasseerd. Het antwoord op die vraag is echter niet altijd even simpel. Maar om toch een schatting te krijgen van welk bedrag je mag verwachten, heeft het Canadese Ooomf een handige tool online gezet.

Op howmuchtomakeanapp.com kan je na het beantwoorden van enkele simpele vragen te weten komen wat de app die je in gedachten hebt, zou gaan kosten. Zo moet je onder andere opgeven welk soort app je wil ontwikkelen (voor iPhone, iPad, iOS Universal of Android), welk type interface je zal gebruiken, en of het mogelijk moet zijn om in-app betalingen uit te voeren.

De geschatte prijs die je aan het einde van de vragenlijst te zien krijgt, is gebaseerd op de tijd die nodig zou zijn om jouw gewenste app te ontwikkelen, aan een uurtarief tussen $60 en $100. De minimumprijs die je kan uitkomen, is $5.000, terwijl een exemplaar met alles erop en eraan wordt geschat op $37.500. Nu we het toch over apps hebben, download de onschatbare Creativeskills iPhone en iPad app!

How much to make an app

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!