Nu donderdag: Idealabs Matchmaking BBQ

matchmaking2_idealabs_creativeskills_petrabeeckxEen jaar geleden werd Antwerpen ‘the new startup city’ bij de lancering van Idealabs, de eerste onafhankelijke startup accelerator in Vlaanderen. Volgens de 70 teams die zich inschreven voor de Idealabs pitch niks te vroeg. Eindelijk een veelbelovend platform om je idee te meten. Slechts 3 teams overleefden de selectie, en sleepten elk 15.000 euro startbudget en een ondersteuningstraject van drie maanden in de wacht.

Twaalf maanden later is Idealabs niet alleen gegroeid – heb je al eens koffie geslurpt in de creatieve broeihaard van Coffeelabs? – maar is het opnieuw tijd voor een pitch ronde. Je krijgt dus opnieuw kans om je plan, concept of onderneming kort voor te stellen. De sollicitatieprocedure start officieel op donderdag 26 juni. Het Idealabs traject loopt van 1 oktober tot eind december 2013.

Matchmaking: idee zoekt partners 

Op donderdag 27 juni loont het de moeite om af te zakken naar de Idealabs Matchmaking BBQ. Op z’n minst voor iedereen die rondloopt met een spectaculair idee en op zoek is naar een getalenteerd team, of mensen die wel heel wat skills in huis hebben maar (nog) niet met een idee voor de dag komen. Neem dus jezelf, een presentatie op stick of laptop, en een dik pak goesting mee. Vanaf 17:30u kan je je naam op het Idealabs rooster zetten, en op jouw gewenst tijdstip en in het onderdeel naar keuze het podium betreden. Je voorstelling van 10 minuten is misschien jouw ‘game changing moment’, omdat het je tot de juiste mensen of plannen brengt. Belangrijk: deze ronde is niet beslissend voor het startup accelerator programma. Daar viel dus zonet je reden weg om niet deel te nemen. En wie dan nog blijft twijfelen, kan gewoon komen meeluisteren natuurlijk.

idealabs_logo_creativeskills_petrabeeckxPraktisch

Wie graag een stukje vlees eet, een pint drinkt en kan genieten van een netwerkbabbeltje op het Idealabs dakterras, kan vanaf 21:00u aanschuiven aan de grill.

  • Bestel snel je ticket (gratis of €10 mét BBQ)
  • Stuur nu al jouw startup pitch in via  [email protected]. Houd het kort!
  • Op woe 26 juni staan ze bij Idealabs ook al op je te wachten voor een Open Office, en op vr 28 juni sluit Idealabs haar verjaardag af met een party.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!