Je bent wat je rijdt

Cyclemon

Cyclemon Hipster

Toon me je fiets en ik vertel je wie je bent, moeten de illustratoren Romain Bourdieux en Thomas Pomarelle gedacht hebben. Deze Franse creatievelingen creëerden Cyclemon, een reeks typerende visuals van fietsgebruikers. Van gangsta tot hipster en opa. Een paar wielen vertelt dus meer dan je denkt.

60 jaar Vespa

verspa

De creatievelingen van Nomoon brachten 60 jaar Vespa in beeld. Uit liefde voor het merk, en ook omdat ze er een portie fun aan beleefden. Gelukkig maar, want ze spendeerden er maar liefst twee volle maanden van hun vrije tijd aan. De tijdslijn op de site van Vespa en wat Google-research was voldoende om met de illustratie van start te gaan. Mathieu Lalande, van het Parijse Supercarburant, componeerde een aantal soundtracks voor het scooterverhaal.

Cars & Films

In schoonheid eindigen we met het werk van de Spaanse grafisch designer, Jesùs Prudencio. Hij maakte een tribute-reeks rond iconische wagens uit alle even iconische films. Denk aan James Bond’s Aston Martin in Goldfinger, de taxi van De Niro in Taxi Driver, de Mini Cooper van Mr. Bean,…

Een paar wielen typeert je dus niet alleen, het is blijkbaar ook een onuitputtelijke inspiratiebron.

Cars and Films

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!