Instaply opent de deuren in België

InstaplyHoera! Instaply, een Belgische startup in San Francisco opent vanaf nu ook de deuren in… België. En laat het gejuich helemaal losbarsten, want ze lanceren – na USA en Canada- een nieuwe Instaply-versie in ons landje. Een symbolische actie, volgens Vincent Battaglia, Head of Product van Instaply:

“België stond altijd al als laatste in de rij om bediend te worden. Bij deze neemt chauvinisme een beetje de bovenhand en schuiven we ons vaderland naar voor.”

Instaply wordt ook wel eens de Whatsapp van de zakelijke communicatie genoemd. Met deze app stuur je eenvoudig en snel berichten naar je favoriete winkel om -bijvoorbeeld- te informeren naar een specifiek product. Het voordeel is dat de reactie-tijd sneller is dan met e-mail, je spaart telefoonkosten uit én je geeft je privé-nummer niet zomaar aan eender wie prijs. De nieuwe versie belooft alleszins een revolutie in je professionele contacten, die veel verder gaat dan de actuele klantenservice van de oude versie.

Makkelijk connecteren met iedereen waar je business mee doet, weerklinkt het. Bovendien zijn privacy en veiligheid gegarandeerd.

Benieuwd? Download de versie voor iPhone of Android.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!