Howest: Design for Impact!

header3

Tijdens De Week van het Ontwerpen 2013 kan je bij de Budafabriek in Kortrijk terecht voor Design for Impact, een initiatief van Howest. Het event staat voor ondernemerschap, kennisuitwisseling, co-creatie en duurzaam design op maat. Benieuwd? Op 27 juni leer je er alles over. Bovendien ontmoet je er creatieve ontwerpers, bedrijven en wie weet, vind je er wel dé opleiding die je altijd al zocht.

Howest Industrial Design Center werkt intensief samen met organisaties (ngo’s, profit en social profit) die in het Zuiden actief zijn. Vanuit Product Design zoekt Howest naar nieuwe en duurzame oplossingen voor lokale noden in het Zuiden.

Tijdens een dag- en avondprogramma maak je kennis met Design for Impact. De dag is gevuld met inspirerende sprekers en projecten in landen als Ethiopië, Zuid-Afrika en de Filippijnen. ‘s Avonds wordt de Budafabriek omgetoverd tot Buda Libre, een pop-up café voor iedereen die op een ondernemende en creatieve manier in de Kortrijkse regio aan de slag is. Klaar voor een wicked uitdaging?

Meer details en mogelijkheid om in te schrijven, vind je hier. Deelname is gratis. Inschrijven kan tot 20 juni 2013.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!