Het Creativeskills.be-nieuws net gemist?

Credits: Euan Mackenzie
Credits: Euan Mackenzie

Miste u deze week onze interessante artikels en nieuwtjes? Hieronder een samenvatting…en u bent meteen weer mee!

Veel leesplezier!

Phoneblocks: een smartphone voor de rest van je leven

Terwijl Apple wil dat we onze iPhone 5 zo snel mogelijk inruilen voor de 5S, komt de Nederlander Dave Hakkens met een heel ander smartphone-concept op de proppen. Dankzij zijn Phonebloks zouden we namelijk nooit meer een nieuwe smartphone moeten kopen.

Adobe introduceert nieuwe Generator features voor Photoshop CC en Edge Reflow

Adobe heeft Adobe Generator aangekondigd. Deze technologie verandert de manier waarop Photoshop-gebruikers werken aan ontwerpen voor web en beeldscherm. Generator is een platform dat Photoshop centraal stelt in het ontwerpproces.

Online tool toont wat jouw app zou kosten

“Hoeveel zou een app ons kosten?” Het is een vraag die al zowat in ieder bedrijf is gepasseerd. Het antwoord op die vraag is echter niet altijd even simpel. Maar om toch een schatting te krijgen van welk bedrag je mag verwachten, heeft het Canadese Ooomf een handige tool online gezet.

The Mystery of Flying Kicks

Saaie nietszeggende kabellijnen in het straatbeeld. Ze zijn er wel, maar je besteedt er eigenlijk nooit aandacht aan. Tot je er een tegenkomt met een leuk paar sneakers aan. Was het niet op Belgisch grondgebied, dan wel die keer op vakantie.

Breaking Bad-fan ontwerpt logo’s voor laatste acht afleveringen

De TV-serie Breaking Bad loopt op zijn einde, en dat heeft designer Jeremy Loyd geïnspireerd. Hij kwam op het idee om een logo te ontwerpen van de laatste acht afleveringen, en het resultaat mag gezien worden.

Apple neemt patent op Silent Disco

Muziekliefhebbers kennen Silent Disco ondertussen al jaren: je leeft je helemaal uit op de leukste beats, maar die beats komen uit je hoofdtelefoon in plaats van uit grote boxen. Laundry Day pakte er al mee uit toen het Antwerpse dance festival nog op het eilandje plaatsvond, maar sinds deze week heeft Apple een patent gepakt op een min of meer gelijkaardige technologie.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!