#Hatch organiseert Kickoff event voor en door ondernemende jongeren

Hatch

Jongeren die staan te popelen om te starten met een eigen onderneming, of die daar al enthousiast mee begonnen zijn, kunnen op 23 oktober om 19u30 terecht in Kaai 16 in Hasselt. Daar organiseert #Hatch een Kickoff event waarin enkele ondernemende youngsters hun boeiende verhaal komen vertellen.

#Hatch is een Limburgse community voor en door jongeren die interesse hebben in het ondernemerschap. Mede-oprichters Toon Carpentier en Gilbert Nijs hekelen het gebrek aan vertrouwen dat de Vlaamse regering heeft ten opzichte van de Limburgse jongeren.

In het SALK-plan, dat Limburg terug nieuw leven moet inblazen na de aangekondigde sluiting van Ford Genk, worden jongeren bestempeld als een deel van het probleem. Via #Hatch willen ze aantonen dat de Limburgse jongeren niet het probleem, maar net de oplossing voor de provincie zijn.

Het eerste wapenfeit van #Hatch wordt het Kickoff event, waarin drie jongeren hun inspirerende verhaal over ondernemen komen vertellen: Bert Dries aka ‘Musketon’, Nele Moens en Steffen Brans. En naast deze boeiende verhalen, kan er onder de aanwezige jongeren natuurlijk ook naar hartenlust genetwerkt worden.

  • Steffen Brans is een Limburgse app ontwikkelaar en oprichter van Appwise. Steffen heeft onder meer een app voor Voka Limburg gemaakt die nu ook wordt uitgerold naar de rest van Vlaanderen.
  • Nele Moens heeft toen ze 23 was de concept store “The Public Image” in Antwerpen opgestart. Met haar eigenzinnige visie op fashion trekt ze zelfs fashion bloggers vanuit Japan aan.
  • Bert Dries is beter gekend onder het pseudoniem ‘Musketon’. Musketon is een Limburgse illustrator met Nike, Steve Aoki en zelfs Lazy Jay als klant.
  • Hans Machiels is de enige niet-twintiger op de line-up maar hij ziet er nog wel zo uit. Onder de naam Murdock draait hij al 15 jaar mee als drum & bass dj. Met Rampage organiseert hij binnenkort het grootste drum & bass feest van Europa in het sportpaleis in Antwerpen.

Praktisch

Datum: 23 oktober 2013 (vanaf 19u30)
Locatie: Kaai.16
Scheepvaartkaai 16a, 3500 Hasselt
Bestel je gratis ticket (voor jongeren onder 30 jaar)

Hatch Kickoff

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!