Fonts & Boobs

Fonts & Boobs. Of anders gezegd, wat krijg je als je typografisch aantrekkelijke elementen samensmelt met de ronde vormen van een aanlokkelijke deerne. Laat die vrouw dan nog eens naakt poseren in een verscheidenheid van tartende poses, en je krijgt plaatjes met fonts en boobs. Heel simpel.

Ofwel ben je nu al jouw wenkbrauwen aan het fronsen, ofwel zit je ietwat nieuwsgierig met een geniepige glimlach op je gezicht.

Wat dus door de één als aanstootgevend kan ervaren worden, is voor de andere een ware streling voor het oog. Ik denk dat het veilig is om te stellen dat de creatievelingen onder ons deze composities best wel weten te appreciëren. Creatieve mannen des te meer.

En waarom ook niet. Ze zijn allebei mooi en ook nog eens functioneel. Je hebt ze in alle vormen en maten, en bovendien maken beide in heel veel gevallen het plaatje compleet.

Fonts worden nauwkeurig ontworpen, zijn tot op een honderdste van een millimeter uitgelijnd en perfect in evenwicht. Boobs zijn in tegenstelling het werk van Moeder Natuur. Zo is er nagenoeg geen echte controle over het esthetische uitzicht. Zijn ze bijna nooit perfect symmetrisch noch in evenwicht met de rest. Maar ze worden eveneens gerespecteerd, vereerd, en behandeld met liefde. De twee aspecten vullen elkaar dan ook fantastisch aan.

Dit alles wordt beschreven op deze Tumblr, als zijnde een “nuttig instrument voor grafisch ontwerpers”. Ik ga daarmee akkoord. Want als je creativiteit hierdoor niet geprikkeld wordt, dan weet ik niet wat wel.

Font National

Font: National
(foto)

 

Font Amplitude

Font: Amplitude

 

Font Founders Grotesk X Condensed

Font: Founders Grotesk X Condensed

 

Font Hydra

Font: Hydra
(layout)

 

Font JazzHouse

Font: JazzHouse
(foto)

 

Font Tenso

Font: Tenso
(foto)

 

Font Track

Font: Track (free)
(foto)

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!