Damn Data!

Damn Data

Het verzamelen van data wint het laatste decennia enorm aan populariteit. Google, Facebook,… zijn krakken in het verzamelen, interpreteren en verzilveren van data. Maar hoe ga je zelf aan de slag met je database overvol aan informatie? Hoe verzamel en bewaar je al die data? En hoe analyseer je al deze gegevens om er real time gebruik van te kunnen maken? Een technisch vraagstuk waarop het event “Damn Data” antwoorden brengt.

Combell en idealabs slaan de handen in elkaar en komen op de proppen met negen sprekers van binnen- en buitenland. Zij spreken op 17 oktober 2013 bij idealabs in Antwerpen over data mapping, data storage, data analytics, data science en NoSQL.

Jurriaan Persyn van social analytics start-up Engagor komt spreken, alsook kleppers zoals Steven Noels van NGDATA, Thijs Feryn van Combell, Wim Van Leuven van BigData.be, Pieter Callewaert en Daan Gerits van Be-mobile. Vanuit London komen Chaitanya Mishra van Facebook en Ross Lawley van MongoDB. Tenslotte komen vanuit de States Seth Thomas en vanuit Ierland David Coallier praten.

Ben jij technisch onderlegd en wil je te weten komen hoe je bedrijf kan inspelen op Big Data? Bestel dan vandaag nog je ticket! Creativeskills.be biedt 30% korting op de eerste tien die de promocode ‘CreativeskillsAgency’ gebruiken.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!