Creativeskills.be-nieuws: het weekoverzicht

Credits: Matthew Tapia
Credits: Matthew Tapia

Ook deze week presenteren we je een mooi nieuwsoverzicht van de voorbije dagen:

Test je nieuwe features met een knop naar niemandsland

Wanneer je een nieuw product ontwikkelt, is het uiterst belangrijk om te bestuderen hoe gebruikers hiermee omgaan. Het probleem is dat je, bij bijvoorbeeld de ontwikkeling van een nieuwe feature in je app, niet altijd de kans hebt om al dagen tijd te investeren in het uitvoeren van je concept, zonder dat je zeker weet of je gebruikers wel iets aan je vernieuwing zullen hebben.

Creatieve nachtuilen

Als je mij vraagt wat een perfect voorbeeld is van creativiteit dan denk ik spontaan aan nachtuilen. En met nachtuilen bedoel ik uiteraard bloggers. Wat — zie ik daar iemand met zijn ogen rollen?! Vergis je niet, bloggers zijn immens creatieve beestjes, maar worden veel te vaak vergeten.

Adobe presenteert nieuwe versies van Photoshop en Premiere Elements 12

Adobe heeft Adobe Photoshop Elements 12 en Adobe Premiere Elements 12 aangekondigd. Dit zijn de allernieuwste versies van de foto- en videobewerkingssoftware voor consumenten. Klanten kunnen gebruik maken van krachtige mobiele toepassingen en profiteren van de voordelen van professionele bewerkingstechnologie die wordt aangeboden in een intuïtieve omgeving. Hierdoor zijn prachtige resultaten eenvoudig te creëren.

MEM:O steekt je saaiste data in een grafisch jasje

Om bij te houden hoeveel geld je uitgeeft of hoeveel uren je in de fitness spendeert, zijn al heel wat apps ontwikkeld. Maar visuele pareltjes zitten daar vaak niet tussen. Designers Caroline Oh en Young Sang Cho hebben daar nu verandering in gebracht met MEM:O.

Herman Miller werkt aan een betere wereld

Dat ze bij Herman Miller niet alleen leuke meubels kunnen maken, tonen ze aan in hun “A Better World Report”. Hierin tonen ze aan de buitenwereld hoe ze samen met al hun werknemers bijdragen aan een betere wereld.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!