Creativeskills.be net gemist?

Credits: Arno Kathollnig
Credits: Arno Kathollnig

Lokte de zon je deze week naar de terrasjes, en miste je daardoor je dagelijkse portie Creativeskills-nieuws? Alle begrip! En geen nood: hier zijn we weer met een kant-en-klaar overzicht. Toch geweldig dat je werkelijk àlles in het leven kunt hebben, hé? ;)

Poster Mockups in Photoshop: handig voor je portfolio!

Benieuwd naar hoe je poster mockups voor je portfolio maakt? Abduzeedo, een blog over design, leidt je in een aantal stappen naar het resultaat!

Inge Vander Velpen benoemd als Managing Director van Boondoggle Leuven

Inge Vander Velpen vormt samen met Niels Schreyers en Odin Saillé, beide recentelijk benoemd als Creative en Managing Directors van Boondoggle Leuven, het management team van het agentschap Boondoggle Leuven.

Creative Jumpers Master Class: springen in 10 sessies

Creative Jumpers: vorig jaar nog een bootcamp van 3 dagen, dit jaar een echt Master Class van 10 sessies. De Antwerp Management School heeft er duidelijk zin in: nóg meer creatieve ondernemers, die overlopen van ideeën, de kneepjes van een business plan bijbrengen, zodat hun onderneming groeien kan.

Adobe onthult grote update voor Creative Cloud

Adobe heeft de beschikbaarheid van de nieuwe updates in de Adobe Creative Cloud aangekondigd. Deze Creative Cloud-update heeft grote invloed op het creatieve proces door het toevoegen van indrukwekkende CC-desktopapplicaties, slimme ‘cross-device’ samenwerking- en publicatiemogelijkheden.

Solliciteren: hoe het niét moet

Solliciteren, het is een vak apart. En er zijn leukere dingen, laten we eerlijk zijn. Lange jobinterviews, een dozijn aan testings, lastige vragen, vele tientallen kandidaten…Daarom bereid je je maar beter goed voor. Met een grondige research naar het bedrijf bijvoorbeeld, of zelfs met een stoomcursus in sollicitatietechnieken misschien? Zeker als onervaren schoolverlater. Dat was alleszins een goed plan geweest voor Frank, een jonge student die duidelijk géén kaas heeft gegeten van solliciteren.

De Invasie trekt ten oorlog voor jonge ontwerpers

De Invasie wil, met een nieuw Europees webplatform en een nieuw magazine, nog meer jonge ontwerpers ondersteunen. Hun nieuwste project moet Belgische en Nederlandse ontwerpers nog bekender maken in het buitenland.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!