Creatieve nachtuilen

Creative bloggers_Owl c

Als je mij vraagt wat een perfect voorbeeld is van creativiteit dan denk ik spontaan aan nachtuilen. En met nachtuilen bedoel ik uiteraard bloggers. Wat — zie ik daar iemand met zijn ogen rollen?! Vergis je niet, bloggers zijn immens creatieve beestjes, maar worden veel te vaak vergeten.

Nog niet overtuigd? Volg even mee.

Ze schudden constant leuke tekstjes uit hun mouwen (al dan niet beperkt tot 140 karakters), dromen in Instagram-foto’s, en onderbouwen hun nest door constant allerhande inspiratie en informatie te verzamelen. Gooi humor, grafisch design en aantrekkelijke beelden in de mix en je hebt pure en ongeschonden creativiteit. En dat allemaal om zichzelf en hun lezers te blijven boeien en te verrijken.

Ikzelf ben ook zo eentje: een nachtuiltje in een groot woud. Een rookie fashion blogger die zich bewust is van ‘t feit dat er uiteraard meer is in ‘t leven dan mooie kleren. Ik blog met een gezonde balans tussen fashion and the little things in life that make us happy.

Deze maand ben ik volop betrokken in een Blogger Battle. Een wat? Ja ja, er bestaat zoiets als Blogger Battles: Drie rondes waarbij je thema’s opgelegd krijgt en je creatief te werk moet gaan om een gepaste outfit te vinden. En geloof me als ik zeg dat je heel wat verbeelding en creativiteit nodig hebt om iets passend, origineels én typisch you te vinden in je eigen beperkte kleerkast. (Een mens kan niet blijven winkelen … )

Als schrijver voor Creativeskills geniet ik het voordeel een massa aan creatieve profielen te bereiken. Sommige daarvan kunnen mijn creatieve uitspatting als blogger misschien wel appreciëren, en daarom roep ik ook op om te stemmen! Surf daarom met z’n allen naar de huidige ronde en stem op jullie favoriete outfit. Stem je voor mij, dan verdien je ook nog eens fantastische hoeveelheden goede karma én je steunt er een Belgische blogger mee! Het is zo gebeurd en je hoeft je niet te registreren.

Zo, is jullie idee over bloggers ondertussen een beetje bijgeschaafd?

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!