Creatief + pitch= Protopitch!

protopitch

Protopitch is dé wedstrijd bij uitstek voor innovatieve projecten uit de creatieve industrie in Vlaanderen, Wallonië en Nord-Pas de Calais. Heb je een geweldig idee in de volgende thema’s: video game, serious gaming, audiovisuele media, transmedia, artistieke installaties, médiation culturelle en interactief design? Dien voor 27 juni je dossier in en maak kans op de hoofdprijs: een heuse internationale perscampagne. Bovendien kom je in contact met een ruim netwerk binnen de nationale en internationale ICT markt, potentiële investeerders en kennis-instellingen.

Begin september selecteert een internationale jury de 30 laureaten, waaronder de 8 finalisten. De 8 finalisten worden, dankzij individuele coaching, tijdens de maanden september en oktober klaargestoomd voor de perfect pitch . Op 19 november pitchen de finalisten gedurende 10 minuten voor de jury tijdens de finaledag te Kortrijk.

De 30 laureaten genieten gedurende deze dag ook van elk 3 business meetings met prominente actoren uit de ICT, financiële en kennisgerichte sectoren. Op het einde van de finaledag zal de winnaar van Protopitch 2013 bekendgemaakt worden.

Deelnemen is gratis!

Wil jij de jury inpakken met je idee? Stuur dan je case in! Alle thema’s en details kan je hier ook nog eens nalezen.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!