CreaLINK: een lokroep voor startende creatieve ondernemers

CreaLINK_creativeskills_petrabeeckxAls creatieveling krijg je af en toe eens een reden om af te zakken naar Kortrijk. De Biennale Interieur, een event in de Buda fabriek of The Level, of het jaarlijkse Multi-Mania bijvoorbeeld. En nu is er ook CreaLINK, een initiatief van Flanders InShape, Ondernemerscentra West-Vlaanderen, Pom WVL, Escala, en het Toegepast Vormingscentrum ondersteund door het Agentschap Ondernemen.  CreaLINK wil startende ondernemers binnen de creatieve industrieën op een vernieuwende manier ondersteunen. De organisatie gaat op zoek naar betalende opdrachten van de overheid en bedrijven, en naar het beste team om de opdracht ook effectief uit te voeren.

Waarom CreaLINK starters die kans wil reiken?

Als jonge onderneming is het niet altijd evident om eigenhandig straffe referenties op te bouwen. Ook ontbreekt soms de tijd om te netwerken en kennis te delen. CreaLINK biedt een antwoord op beide noden. Binnen het project zijn er heel wat momenten om ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers, worden workshops rond ondernemerscompetenties aangeboden en is er plaats voor co-creatie. Bovendien krijgt elk CreaLINK-team een persoonlijke coaching door experten uit het werkveld.

Heb je zin om deel te nemen?  

Schrijf je dan zeker in voor de gratis infosessie op 15 mei 2014. Daar kom je alles te weten over de mogelijke opdrachten en hoe je best een CreaLINK vormt. Werk je vaak samen met andere startende ondernemers? Nodig hen dan gelijk ook uit.

Infosessie CreaLINK | Ondernemerscentra West-Vlaanderen, 22 Leiestraat, 8500 Kortrijk | Aanvangsuur: 18:30u. | Inschrijven via Eventbrite.

 

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!