Concept video toont de Surfance N

Windows_phone_Surface_N_concept_1

Hoewel Windows Phone nog steeds een beperkt marktaandeel bekleedt wint het steeds meer aan terrein. In het eerste kwartaal van dit jaar boekte het platform een mooie groei. Nokia – dat exclusief op Windows Phone draait – is zowat de voornaamste smartphone ontwikkelaar in dit marktsegment. Vandaag komt Nokia met een nieuwe Lumia uit met als voornaamste innovatie hun superieure camera. Maar wat brengt de toekomst? Zou Microsoft zich wagen aan een eigen smartphone? De Surface-N die hieronder wordt beschreven?

Voor de Chinese designer KuanGaa Chen van IDEA Mediaworks gaat het allemaal niet vlug genoeg. Hij werkte daarom een conceptvideo uit onder de noemer ‘Surface-N’. De video toont een innovatieve versie van Windows Phone dat op een transparant toestel draait. De designer integreerde ook de Lytro technologie dat toelaat op verschillende elementen te focussen na het nemen van je foto. Daarnaast toont hij hoe de rand van de smartphone de kleur aanneemt die je bij Windows Phone kan instellen als theme color.

Alsof dit alles nog niet genoeg was gooit hij er een holografisch scherm bovenop. De kaartenapplicatie van de toekomst laat letterlijk gebouwen in 3D uit je telefoon springen. Zou Google hiermee bezig zijn? Onlangs lekte dat Amazon aan een telefoon bezig is met zo’n 3D scherm, dus echt veraf kan het niet zijn.

Overtuigd van Windows Phone en deze Surface-N? Zou je hem kopen?

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!