Buynotify, a brand new app van Belgische bodem

Zou het niet fantastisch zijn dat onze iPhone ons aan de oren trekt, eens er een nieuw product is? We niet meer naar dat scherm moeten zitten staren wachtend op het verlossende beeld dat de nieuwe iPhone 6 gereleased is?

Buynotify houdt je in de vorm van push notification op de hoogte van nieuwe lanceringen van Apple producten en helpt je om af te wegen of het verstandig is om nu een nieuw Apple product te kopen of om daar nog even mee te wachten.

Per product wordt er een cleane fiche getoond met daarop het aantal dagen geleden dat het product is uitgebracht en wat de gemiddelde tijd is tussen de verschillende generaties van dat product. Als je ziet dat de iPhone 98 dagen beschikbaar is en het gemiddeld 338 dagen duurt vooraleer een nieuwe generatie gelanceerd wordt, dan kan je nu met een gerust hart een nieuwe iPhone kopen.

Ook zijn er handgekozen links beschikbaar naar kwalitatieve recensies door leidende techsites als Arstechnica, AnandTech, The Verge en Macworld.

Het uiterlijk op de iPad-versie is geïnspireerd op coverview, een weergave die Apple zelf gebruikt in de standaard Music app op iOS en in de Finder op OSX. Deze coverflow weergave kan je ook zien op de iPhone als je je apparaat horizontaal houdt.

De app is na Band Bio en Radio Centraal de derde app die Spatie uitbrengt. Downloaden die Buynotify!

Knap werk!

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!