#Bleed2012 by @bleedacross

Bleed 2012.

Dat we hoofdsponsor waren van Bleed 2012, dat hebben jullie zeker geweten. Een vermoeiende maar héél fijne dag. Als ik er nu op terug kijk, écht wel een héél zalige dag.

Veel nieuwe mensen ontmoet, leuke dingen gezien, inspiratie werd opgedaan, maar vooral… Ik kreeg er goesting van. Goesting om mezelf op te sluiten in een kamer en pas naar buiten te komen met een meesterwerk. En persoonlijk kom ik dat niet vaak tegen dat een event me de goesting geeft om aan de slag te gaan.

Grote inspirerende namen als Jurgen Maelfeyt, Glossy.tvPOSTRmagazine, Letters Are My Friends maar ook de technische kant van héél het vormgeven kwam aan bod met een interessante lecture gegeven door igepa.

De portfolio shows van grote mannen maar ook beloften van studenten werden gegeven aan de hand van hun creativeskills.be portfolio. Een topmoment, ook voor ons. Leuk om te zien hoe vlot en clean het is om een portfolio voorstelling te doen aan de hand van onze diensten. Gedaan met tijdrovende presentaties op te stellen als je het mij vraagt!

Je kan trouwens de winnaars nog steeds bekijken op onze homepage.

Op naar de volgende editie! Tot volgend jaar!

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!