Adobe presenteert nieuwe versies van Photoshop en Premiere Elements 12

Adobe Photoshop CC

Krachtige mobiele toepassingen maken foto’s en video’s overal, altijd en op meerdere apparaten toegankelijk 

Adobe heeft vandaag Adobe Photoshop Elements 12 en Adobe Premiere Elements 12 aangekondigd. Dit zijn de allernieuwste versies van de foto- en videobewerkingssoftware voor consumenten. Klanten kunnen gebruik maken van krachtige mobiele toepassingen en profiteren van de voordelen van professionele bewerkingstechnologie die wordt aangeboden in een intuïtieve omgeving. Hierdoor zijn prachtige resultaten eenvoudig te creëren.

“Onze klanten hebben veel foto’s en video’s en willen deze graag op hun thuiscomputers ordenen en bewerken. Daarnaast willen zij ook de vrijheid en flexibiliteit hebben om deze bestanden op hun mobiele apparaten te bekijken, te bewerken en te delen”, zegt Lea Hickman, vice president products, Creatieve Consumer Business bij Adobe. “Photoshop Elements 12 en Premiere Elements 12 bieden klanten het beste van twee werelden; snel, eenvoudig en naar eigen smaak te gebruiken.”

Eenvoudig creëren en delen van sensationele foto’s met Photoshop Elements 12 door de volgende nieuwe functies en tools:

  • Mobile Access – Met Elements Mobile Albums hebben klanten altijd toegang tot hun dierbare herinneringen. Met Adobe Revel kunnen gebruikers hun foto’s en video’s bekijken, bewerken en delen op hun smartphone, tablet en desktop, zowel thuis als onderweg.
  • Content-Aware Move – Met deze exclusieve technologie van Adobe kunnen klanten eenvoudig objecten verplaatsen binnen een foto en worden achtergebleven lege ruimtes automatisch opgevuld.
  • Pet Eye Correction – De functie is op basis van vele verzoeken van klanten toegevoegd. Pet Eye biedt een eenvoudige oplossing voor het probleem van de reflectie van de flits in de ogen van dieren, die niet wordt aangepakt door Red Eye correctie-technologie.
  • Auto Smart Tone – Exclusieve intelligente software die de bewerkingsvoorkeuren van gebruikers onthoudt, waardoor naar mate klanten het meer gebruiken, ze met een druk op de knop aanpassingen kunnen doen.
  • Quick Frames, Effects and Textures – One-click fotolijsten, effecten en texturen, geïnspireerd door de meest populaire looks die klanten creëerden in de Expert-modus.
  • Guided Edits – Stap-voor-stap instructies om Zoom Burst- en Photo Puzzle-effecten te creëren, maar ook Restore Old Photo, die gebruikers in staat stelt om beschadigde of oude foto’s te herstellen.
  • Straighten Tool – Vult ontbrekende randen aan door het gebruik van exclusieve Content-Aware technologie.
  • Share to Twitter – Deel een foto met een tweet op Twitter.
  • 64-bits ondersteuning voor Mac – Maakt efficiënter gebruik van het ingebouwde geheugen van computers, maximaliseert de prestaties en maakt het mogelijk om grotere afbeeldingsbestanden en video’s snel te bewerken.

Maak eenvoudig films met Premiere Elements 12. Nieuwe functies en tools omvatten:

  • Guided Edits – Stap-voor-stap navigatie over hoe van start te gaan, trimmen van frames, materiaal toevoegen, overgangen, titels en verhalen, maar ook animaties maken en creëren van foto’s binnen foto’s.
  • Scores – Meer dan 50 soundtracks die zich automatisch aanpassen aan de tijdsduur van een clip, waardoor eenvoudig video’s met perfect getimede intro’s, outro’s en achtergrondmuziek gemaakt kunnen worden.
  • Sound Effects – Meer dan 250 effecten die spanning en dimensie toevoegen aan geluidsfragmenten.
  • Auto Smart Tone – Dezelfde exclusieve technologie als in Photoshop Elements 12, voor video.
  • Film Looks – Vier nieuwe filters om Hollywood-flair aan films toe te voegen, zoals Comic, Trinity, Yesteryear en Cross Process .
  • Motion tracking – Leg nadruk op je onderwerp door afbeeldingen, tekst en meebewegende effecten toe te voegen.

Prijzen en beschikbaarheid

Adobe Photoshop Elements 12 en Adobe Premiere Elements 12 (Mac en Windows) zijn onmiddellijk beschikbaar op www.adobe.com voor EUR 99.99, met upgradeprijs van EUR 79.99. De Photoshop Elements 12 & Premiere Elements 12 bundel is nu verkrijgbaar voor EUR 149.99, met een upgrade-prijs van EUR 119.99. De producten zijn binnenkort beschikbaar via geautoriseerde resellers.

Adobe Revel is een app beschikbaar voor iOS- en Windows-apparaten. De app is gratis bij maximaal 50 foto- of video-uploads per maand.

Informatie over andere taalversies, prijzen, upgrades en ondersteuning is beschikbaar op www.adobe.com. Voor gratis trainingsvideo’s bezoek AdobeTV op tv.adobe.com/product/photoshop-elements voor Adobe Photoshop Elements of tv.adobe.com/product/premiere-express voor Adobe Premiere Elements.

Prijzen voor studenten, docenten en personeel in middelbaar en hoger onderwijs zijn beschikbaar via de geautoriseerde Education Resellers en de Adobe Education Store.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!