15 vacatures in West-Vlaanderen

West-Vlaanderen

West-Vlaanderen zoekt volk! Dat is duidelijk te zien aan onderstaande jobs in Roeselare, Brugge, Kortrijk etc.

1. Web Designer / Front-end Developer – Reclamebureau Plug (Roeselare)

Als webdesigner werk je creatief, visueel en conceptueel websites uit. Ook in het technische luik ben je sterk. Een grafische achtergrond vormt een pluspunt.

2. Grafisch Ontwerper – Reclamebureau Plug (Roeselare)

Als grafisch ontwerper vertaal je de communicatie-acties van de klant naar een sterk grafisch ontwerp. Samen met een account executive werk je elk project van a tot z af en zet je alles klaar voor druk.

3. Graphic & Digital Designer – Liquid Society (Brugge)

Je bent grafisch vormgever met een voorliefde voor creatief webdesign. Je speelt met cross-mediale content en schakelt moeiteloos over tussen de verschillende interactieve platformen.

4. Web Project Manager – Media Mates (Izegem)

Als project manager, kom je in the picture van zodra het project commercieel is afgerond en ben je gedurende de volledige uitvoering ervan hét aanspreekpunt voor zowel de cliënt als de interne medewerkers.

5. UX / Web Designer – D’M&S (Oostkamp)

Je bent een responsive digital native. Zo’n flexibele ad rem creativo die in deze multi-device wereld alle digitale evoluties op de voet volgt. Online communicatie drijft voor jou op sterke grafische concepten, mooi uitgewerkte (responsive) designs, een heldere navigatie, een gebruiksvriendelijke structuur en megaveel interactiviteit.

6. Drupal Expert – Indie Group (Kortrijk)

Als Drupal expert zal je onder andere instaan voor: het verder uitwerken van ons basisproduct, het ontwikkelen van websites en webshops in Drupal, de coördinatie van onze Drupal afdeling, het op de voet volgen van nieuwe technologiën en opportuniteiten.

7. Drupal Developer / PHP Webdeveloper – Duo (Brugge)

Het Drupal eiland van Duo heeft versterking nodig! Daarom zijn wij op zoek naar een gepassioneerde Drupal developer die er niet van terugdeinst om zelf in de meest duistere stukken code te gaan snuisteren en de Drupal API altijd bij de hand houdt.

8. Front-end Web Developer – Stardekk (Brugge)

Als Front End webdeveloper kan je goed zelfstandig als in team verband werken. Je beschikt over een gezond verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor internet. Jouw affiniteit met webtechnologie is groot, je hebt ervaring met website ontwikkeling en je bent in staat je kennis en ervaring op een communicatieve manier, ook met niet-programmeurs, te delen.

9. Grafische Vormgever – Rotor Group (Roeselare)

Rotor Group is op zoek naar vernieuwende en creatieve grafische ontwerpers. Iemand die grafische projecten op een niet alledaagse manier kan benaderen en uitwerken.

10. Front-End Web Designer/Developer – Trinch (Pittem / Egem)

Om onze creatieve afdeling te versterken zoeken we met onmiddellijke ingang een Front-End Web Designer/Developer. Je staat in voor het design van de website volgens de wensen van de klant en voor het slicen van deze designs naar web.

11. Webdesigner – ID Creation (Gullegem)

Wij zijn op zoek naar een grafisch talent die instaat voor het ontwerp van websites. Vereisten: Zeer sterke grafische ‘knobbel’ Zeer goede kennis van Photoshop, Dreamweaver, Heel punctueel kunnen werken. Kunnen omgaan met deadlines.

12. Web Developer – Nanopixel (Roeselare)

Nanopixel zoekt ervaren web developers voor het uitbouwen van awesome websites voor vastgoed/architectuur projecten in binnen- en buitenland.

13. Systeembeheerder Linux – Studio Emma (Loppem)

Je komt te werken in een team van Magento experts en PHP ontwikkelaars en wordt er een belangrijke schakel voor wat betreft optimalisatie van de Magento en andere klant omgevingen. Je waakt over beveiliging, performance & uptime van de klantprojecten, en tevens schiet u het productieteam ter hulp voor de installatie van nieuwe servers en development omgevingen.

14. Magento Senior Developer – Studio Emma (Loppem)

Installaties van Magento en extensies – Customisaties in Magento – Ontwikkeling van kleine applicaties – aanpassingen aan applicaties in Magento.

15. Account Manager / Project Manager – Studio Emma (Loppem)

Je bent het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten en helpt hen bij de realisatie van hun project. In die zin verkrijg je grote verantwoordelijkheid en zelfstandigheid bij de uitoefening van uw job en kan uw job uitgroeien tot deze van “Business unit manager”.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!