Thomas More postgraduaten rekruteren studenten via BBQ

thomasDe Thomas More Postgraduaten MICA, PICA en COPY rekruteren studenten via een ‘BBQ&A’(Barbecue & Answers). Ze nodigen studenten uit om de opleidingen te ontdekken tijdens een BBQ op zaterdag 8 juni in Mechelen. Tijdens de BBQ&A kunnen geïnteresseerden hun vragen stellen aan oud-studenten en docenten uit de communicatiesector.

De MICA, PICA en COPY postgraduaten geven studenten meer informatie tijdens persoonlijke gesprekken met oud-studenten en docenten, zowel online als offline. Via www.wantmore.be kunnen geïnteresseerden al hun vragen stellen aan een oud-student van een postgraduaat naar keuze. Daarnaast kunnen studenten zich ook inschrijven voor de ‘BBQ&A’, een vraag en antwoord sessie tijdens een barbecue in Mechelen op zaterdag 8 juni in de Geerdegemstraat 80-82. Deelnemers kunnen er praten met oud-studenten en docenten uit de communicatiewereld zoals Arnaud Bouclier (Copywriter, TBWA) en Jan Sulmont (Digital Media Advisor, VRT).

Grote vraag naar goed opgeleide studenten

De vraag naar goed opgeleide copywriters, managers en producers in de communicatiesector is de laatste jaren sterk gestegen. Logisch, want de sector evolueert voortdurend en vereist een uitgebreide én specifieke kennis het vak. Beginners worden verondersteld mee te zijn met de laatste trends en een toegevoegde waarde te kunnen bieden.

Geert Vanden Eijnden, opleidingsverantwoordelijke COPY, geeft meer uitleg bij de postgraduaten: “De nauwe band tussen het werkveld en de studenten maakt deze opleidingen erg uniek en praktijkgericht. Tijdens de lesweken pikken de studenten de essentials van het vakgebied op en leren ze ook al de fijne kneepjes van het vak. De docenten zijn één voor één professionals uit de communicatiesector. Zij spotten het talent en maken hen beter tijdens de stage. En zoals we kunnen zien bij MICA, PICA en COPY, werkt dat zeer goed!”

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!