Tech Startup Day helpt starters op weg

The Egg Brussels

Je hebt een briljant technologisch idee, maar je weet niet waar te beginnen met de uitwerking ervan? Dan kan je op 19 september terecht in The Egg in Brussel. Daar organiseert Startups.be, een vereniging van meer dan 40 professionele organisaties, de eerste editie van de Tech Startup Day.

Het evenement belooft een interessante mix te worden van boeiende workshops en handige tips en tricks van succesvolle ondernemers. Alle aspecten van het ondernemerschap zullen op deze dag aan bod komen. Zo zal het tijdens de workshops in de namiddag onder andere gaan over het verwerven van een startkapitaal, het vinden van de juiste medewerkers en het onder de aandacht brengen van je startup door middel van digitale marketing.

Later op de avond maken de workshops plaats voor inspirerende sessies van succesvolle ondernemers. Los van het vooropgestelde programma krijg je als starter ook de hele dag lang de kans om persoonlijk kennis te maken met de coaches, investeerders en ondernemers die je kunnen helpen met de uitbouw van jouw startup.

Praktisch

Datum: 19 september 2013 (van 14u – 22u)
Locatie: The Egg Brussels
Barastraat 175, 1070 Brussel
Prijs: €30 excl. BTW (bestel je tickets online)

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!