Startup Weekend Gent: Een weekend in de schoenen van een ondernemer

Startup-weekend-datumblauw1

Heb je jezelf ooit al afgevraagd wat het is om ondernemer te zijn? Wil je alles weten over professionele en persoonlijke uitdagingen, over de hoogtes en laagtes, over de successen en de valkuilen? Of heb je ideeën in overvloed, maar weet je niet waar te beginnen? Zin om met je onderneming een nieuwe koers te varen? Goed nieuws! Startup Weekend dompelt je onder in een waar ondernemersbad. Van 26 tot en met 28 april 2013 kan je in Gent terecht voor een heus Startup Weekend, vol inspiratie en nieuwe inzichten.

Tijdens deze uitdagende weekends komen designers, marketeers, managers en ontwikkelaars samen om ideeën te delen, teams te vormen, producten te bedenken en zelfs om startups te lanceren! De ideale gelegenheid als je op zoek bent naar een zakenpartner, naar feedback of simpelweg naar een specifieke vaardigheid om je startup kracht bij te zetten.

Alle Startup Weekends volgen hetzelfde model: stel je idee voor en ga nadien aan de slag met feedback van de experts. Vervolgens scharen diverse teams zich rond de verkozen topideeën, om nadien 54u koortsachtig te werken rond de creatieve, commerciële en zakelijke aspecten. Uiteindelijk stellen de teams hun projecten voor aan een schare vooraanstaande ondernemers.

Startup Weekend is een wereldwijde non-profit organisatie en meteen ook de grootste community van ondernemers. In 2012 organiseerden ze maar liefst 787 events in meer dan 100 landen. Je vindt ze werkelijk overal, in meer dan 200 steden, van Mongolië tot Zuid-Afrika tot UK en Brazilië.

En of je  tijdens één van deze events uiteindelijk een investeerder vindt, of je een talent bij jezelf ontdekt, of je je netwerk verrijkt, je verlaat dit event gegarandeerd met een frisse kijk en met heel wat bagage om jezelf te handhaven in de chaotische wereld van startups. Zin om het aan den lijve te ondervinden? Registreer je dan hier.

Je wordt verwacht in de gebouwen van iMinds, Zuiderpoor Office Park, Crommenlaan 8.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!