Schrijf je in voor de Responsive Web Design Workshop

responsive web design

Je kan er niet omheen, responsive web design is in! Het internet wordt meer en meer geconsumeerd via tablets en smartphones. De meeste websites zijn hier echter niet op voor voorzien (zoals de onze, maar we werken eraan) waardoor deze op kleinere toestellen moeilijk te gebruiken zijn, of gewoonweg niet werken. De oplossing hiervoor is responsive web design. Dit wil zeggen dat je je website zo bouwt dat deze schaalt en zich aanpast aan iedere schermbreedte. Er komt echter meer bij kijken dan enkel en alleen een schaalbare website bouwen. Zo pas je best je afbeeldingen aan zodat die sneller op een trage 3G verbinding laden en vergroot je best het lettertype als je website op kleinere toestellen wordt geladen.

Responsive Web Design Workshop

Wolf's Little StoreHeb je nog geen kaas gegeten van responsive design? Of zie je door het bos de bomen niet meer met al die responsive frameworks, grid systemen en adaptive image technieken? Schrijf je dan in voor de derde editie van de Responsive Web Design workshop georganiseerd door Johan Ronsse. Op een enkele dag leer je wat responsive design nu juist is, welke technieken er zijn – maar nog veel belangrijker – steek je de handen uit de mouwen en bouw je een responsive website. Heb je al ervaring met responsive design maar wil je je kennis bijschaven en bijvoorbeeld Sass en SCSS aanleren, dan ben je ook welkom.

De workshop kost €399, maar met de ‘creativeskills’ kortingscode geniet je van €50 euro korting! Wees snel, want het aantal plaatsen is beperkt. De workshop gaat door op 31 Oktober 2013 in Antwerpen en afhankelijk van het publiek spreekt Johan Nederlands of Engels.

Lees meer over de workshop of schrijf je meteen in (vergeet kortingscode: ‘creativeskills’ niet!).

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!