Quinze & Milan kiest voor Bram Van Oost

Bram Van Oost vond via Creativeskills.be een nieuwe job bij Quinze & Milan. We legden ons oor te luisteren bij de gloednieuwe Marketing Manager.

Proficiat met de job Bram! Hoe kwam je er bij om voor deze job te solliciteren?

Ik ben al even actief als zelfstandig consultant onder de noemer Fastronaut. Mijn klanten variëren enorm, van corporate naar personal. Zo heb ik het graag, diversiteit.

Een functie van dit kaliber bij een sexy bedrijf als Quinze & Milan klonk fantastisch in mijn marketing-oren, dus ben ik met hen gaan praten. Het was een wederzijds gesprek, niet echt een sollicitatie pur sang, eerder een verkennend gesprek tot samenwerking.

Wat houdt de functie bij Quinze & Milan juist in? Had je de juiste ervaring/opleiding hiervoor?

Marketing Manager. Alles. The whole shabang. Van strategieën tot prijslijsten, van catalogen tot campagnes voor collaboraties. Business cards, website, product shots, lanceringen, you name it. Voor de uitwerking mag ik uiteraard beroep doen op interne en externe partners.

Ik ben een volbloed autodidact, zelf leren en experimenteren met behulp van het internet (twaalf jaar geleden) bleek een pak effectiever dan de klassieke methodes van educatie. Het zorgde ook voor een portfolio bij mijn intrede in de arbeidsmarkt, wat krachtiger bleek dan een papiertje met een handtekening. Ondertussen werk ik meer dan tien jaar in en rond marketing en communicatie, waarvan de laatste drie in internationale context. Dit ìs mijn opleiding.

Mijn opdracht bij Quinze & Milan is (nog niet) full-time, daarnaast werk ik nog steeds aan andere projecten in het kader van online strategie & communicatie, webproductie, audioproductie en eender wat ik plezant vind om te doen.

Was je actief naar ‘n job op zoek?

Als zelfstandige was en ben ik altijd passief en actief op zoek naar nieuwe opdrachten. Daarnaast snuister ik wel eens graag door Creativeskills.be om te zien wat bedrijven zoeken, en eventueel mensen te verbinden.

Wat is jouw ervaring met Creativeskills.be?

Geweldig, ik ben de vacature éérst bij creativeskills.be tegengekomen, dus ontegensprekelijk bewijs dat de communicatie werkt.

Daarnaast ben ik fan van de tone of voice en branding van Creativeskills.be. Het past goed bij het doelpubliek van creatieve duizendpoten. Geen klassieke vacature-site, maar het voelt eerder als iemand uit je netwerk die interessante vacatures verzamelt en deelt. Iemand die weet waarover hij praat.

Bedankt voor de babbel Bram en succes bij Quinze & Milan!

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!