ProtoPITCH FINALE

logo-protopitch-150Eindelijk is het zover. Dinsdag 19 november vindt in de Level te Kortrijk de finaledag van ProtoPITCH 2013 plaats.

Gaat er nog geen belletje rinkelen? Wel, ProtoPITCH is een internationale wedstrijd voor innovatieve en creatieve projecten uit de regio’s Vlaanderen, Wallonië en Nord-Pas de Calais. De wedstrijd richt zich op de vijf categorieën zijnde: culturele bemiddeling, kunstinstallaties, interactief design, audiovisueel & transmedia en videogames & serious games.

ProtoPITCH brengt het creatief potentieel van de Eurometropool regio in kaart en geeft zo creatieve projecten een duwtje in de rug. Niets dan positief dus.

Op 19 november 2013 kan je kennismaken met 30 innovatieve projecten tijdens de expo of kan je komen luisteren naar de pitching sessies van de 8 finalisten.

De winnaar krijgt maar liefs een persactie ter waarde van 2.000 euro, een award, 3 dagen advies en begeleiding in de verdere valorisatie van het project door KPMG, een deelname aan de Financial IT Days 2014 aangeboden door de regionale digitale pool Nord-Pas de Calais en BeAngels biedt één van de laureaten van Protopitch 2013 een deelname aan hun forum van investeerders aan, met een voorafgaande coachingsessie.

Plaatsen zijn beperkt dus haast je en schrijf je vandaag nog in voor dit (gratis) event!

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!