Ontwerp de Smart Kabine!

SMartBEEr staat een container in Gent. Nu staan er wel meer containers in Gent, maar er is er maar 1 die je volledig mag inrichten. Als kantoor. En SMartBE geeft je daar geld voor. Richt de plek in, zorg voor een uitzicht, timmer een bureau, vergeet airco, wifi, de hangmat en de koffiemachine niet. Denk zowel inside als outside the box. Verras!

DE OPDRACHT

Ontwerp een werkplek in een container, die zich bevindt op DOKCreëer in een ruimte van 255cm hoogte, 136 cm breedte en 205cm diepte een plaats waar iemand zich kan afzonderen, maar toch de nodige inspiratie vindt door het uitzicht en de omgeving. Bedenk een functioneel, innovatief en origineel interieur voor een werkruimte tijdens het tweede DOKseizoen (van 31 juli tot 29 september 2013).

DE PARTNERS

SMartBe, Professionele Vereniging voor Creatieve Beroepen, staat sinds 1998 kunstenaars en creatieve professionals bij met het beheer van hun statuut en activiteiten. Zij kunnen bij SMartBe rekenen op zakelijke begeleiding en ondersteuning. SMartBe is in  de sociale economie geworteld en biedt concrete antwoorden, geeft raad, tips en workshops en biedt haar leden administratieve, juridische, fiscale en financiële tools aan. Op deze manier helpen ze kunstenaars en professional uit de creatieve sector met de zakelijke kant van hun artistiek werk.

DE LOCATIE

Het hoogste punt van de DOK-site te Gent, op de ligweide met uitzicht over het water – Oude Dokken in Gent.

HET BUDGET

De geselecteerde ontwerper ontvangt een totaalbudget van 3500 euro (excl. btw). De uitbetaling gebeurt door SMartBe Verenigde Producties vzw via een Activiteit. Het bedrag dekt de ontwerpkost, het maakloon, het materiaal, de productiekosten en de overdracht van auteursrechten.

DE SPELREGELS

Zie reglement op www.smartbe.be.

DEELNAME

Dien je deelnamedossier ten laatste op 31 mei 2013 in via [email protected] of per post naar Dok Noord 4E-001 of kom het afgeven in ons kantoor. Het moet volgende elementen bevatten: een schets van het ontwerp, materiaalkeuze en contactgegevens. Info: 09 233 51 90

DE ORGANISATIE

Deze open call wordt georganiseerd door SMartBe en DOK, i.s.m. De Invasie en Ladda.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!