Nieuw lidmaatschap voor single apps binnen Adobe Creative Cloud voor teams

Adobe Creative Cloud

Nieuwe versie maakt aankopen en uitrollen van Creative Cloud eenvoudiger

Adobe heeft een nieuwe versie van Adobe Creative Cloud aangekondigd. Deze versie biedt creatieve teams de mogelijkheid om losse lidmaatschappen aan te schaffen van applicaties als Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC of één van de andere desktop-applicaties uit het CC-portfolio. Met deze aanpak biedt Adobe twee opties voor Creative Cloud voor teams. Allereerst het complete pakket met 14 Adobe desktop-applicaties en geavanceerde, cross-device samenwerkings- en publicatiemogelijkheden. Designers kunnen ook kiezen voor het nieuwe lidmaatschap met toegang tot een enkele desktop-applicatie.

Beide opties voor Creative Cloud voor teams vereenvoudigen het aankopen en uitrollen van lidmaatschappen aanzienlijk voor IT-afdelingen. De intuïtieve, eenvoudig te gebruiken webportal – de Admin Console – biedt beheerders de mogelijkheid om lidmaatschappen centraal aan te kopen, uit te rollen en te beheren voor de gehele organisatie onder één lidmaatschapsovereenkomst. Dit geldt zowel voor afzonderlijke apps als het complete Creative Cloud-pakket.

Het nieuwe lidmaatschap voor afzonderlijke apps voor teams biedt veel van de voordelen van het volledige Creative Cloud-pakket voor teams. Zodra nieuwe features beschikbaar zijn, ontvangen klanten updates voor hun favoriete CC-desktop-applicatie. Ook kunnen creatieve professionals bestanden uitwisselen met collega’s, zowel binnen als buiten de organisatie. Hierbij beschikken zij over 20 GB opslagruimte in de cloud die kan worden gebruikt om binnen een team bestanden te bekijken, wijzigen, opslaan en delen.

Lidmaatschappen en beschikbaarheid

Het nieuwe lidmaatschap voor afzonderlijke apps van Adobe Creative Cloud voor teams is beschikbaar voor €29,99  per gebruiker, per maand. Klanten die al beschikken over CS3, of latere edities, kunnen een lidmaatschap afsluiten voor €19,99  per gebruiker, per maand. Het product is beschikbaar vanaf 15 augustus en klanten kunnen vanaf vandaag een pre-order plaatsen. Zowel het complete pakket als het lidmaatschap voor afzonderlijk apps komt beschikbaar via resellers en partners wereldwijd. Het complete CC-pakket is ook al beschikbaar via Adobe.com. Kijk voor meer informatie op: http://www.adobe.com/products/creativecloud/teams.html

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!