Net gemist? Ontdek wat afgelopen week op Creativeskills.be verscheen!

974888320313_OYSbo8Lf_lCreativeskills.be lanceerde ook deze week weer heel wat nieuws. En zoals je van ons gewoon bent: nuttig, interessant, always on top, gewoonweg… niet te missen ;) Leefde je deze week zonder Facebook of Twitter? Verkeerde je in een staat van isolement of was het gewoon een ronduit drukke week? En heb je bijgevolg wat lectuur in te halen?

Et voilà, Creativeskills.be serveert u een weekoverzicht van het nieuws, à la carte. Alstublieft!

Dove vindt je mooier dan je denkt

Dove lanceerde een nieuwe Real Dove Beauty-actie, met de modale vrouw in de hoofdrol. Zoals we van het beautymerk gewoon zijn. Volgens Dove is slechts 4% van de vrouwen tevreden met hun uiterlijk. Het campagnefilmpje, waarin een aantal vrouwen zich moeten beschrijven aan een forensisch tekenaar, zet hun stelling kracht bij. Elke vrouw omschreef zichzelf opvallend minder mooi dan ze in werkelijkheid is.

Leer de basics van UX Design en CSS layouts

Spreekt UX design tot de verbeelding? Wil je de basics onder de knie krijgen zodat je eindelijk die job op Creativeskills.be kan scoren? Bij UX Apprentice ben je aan het juiste adres. Deze site – van de makers van de populaire wireframe tool Balsamiq – gidst je doorheen een makkelijk proces om jezelf de kneepjes van het vak eigen te maken.

Hack for Health

Microsoft Innovation Center Vlaanderen en Health Startup Europe organiseren samen een Hack for Health, die op 17, 18 en 19 mei zal doorgaan in de gebouwen van C-Mine in Genk. Bewijs tijdens deze hackaton dat je een reëel probleem in de gezondheidssector kan oplossen en je business is gelanceerd!

10 misverstanden over job interviews

Afgestudeerd en op zoek naar een job? Eerste hulp bij sollicitatiegesprekken! Je doet er bijzonder goed aan om je voor te bereiden. Je  zoekt advies bij ervaringsdeskundigen, vrienden, familie, op internet,… Maar hoe gaat dat met advies? Het is niet altijd juist.

To save the icon or not to save the icon

Onze bestanden bewaren we al lang niet meer op een diskette of op een floppy disk. Waarom is de diskette dan nog steeds het visuele boegbeeld van het bewaaricoontje? Dat is een vraag waar verschillende designers zich momenteel het hoofd over breken. Of liever: over discussiëren, want er zijn – hoe kan het ook anders- voor -en tegenstanders.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!