Net gemist? Lees het wekelijkse nieuwsoverzicht van Creativeskills.be!

827408435788_VtFlmHvZ_lMiste je deze week de hot topics van Creativeskills.be? Is je nieuwshonger niet meer te bedwingen op deze vrijdagavond? Goed nieuws, want hier bundelen we het weekoverzicht voor je. Veel leesplezier!

Stephan Verhalleman verlaat Glue en start bij Yelp in San Francisco

Stephen Verhalleman verlaat zijn positie als designer bij het interactieve bureau Glue in Gent en start bij Yelp in San Francisco als Web/UI Designer.

Etaleer je portfolio

Met de Flat 3D Mockup Kit van Freesbie creëer je nieuwe mockups voor je apps en websites. De ideale manier om je ontwerpen te tonen. Omdat jouw portfolio het verdient!

Over fatsoenlijke tarieven

Ionica Smeets, een Nederlandse wetenschapsjournaliste/wiskundige en een veelgevraagd spreker, schreef een spitant stuk over een gevoelig thema onder de zelfstandigen: je tarief.

Elke dag een ander icoontje

Sensible World, een Amerikaanse design-studio, bedenkt elke dag een ander icoontje. En dat een jaar lang! Op zoek naar een symbooltje voor je volgende BBQ-uitnodiging? Zoek niet verder!

Fotografen! Maak lichtschema’s in een handomdraai

Goed nieuws voor fotografen! Met de Online Lighting Diagram creator maak je je lichtschema in een handomdraai. Via de drop down menu’s kan je objecten selecteren, roteren en verplaatsen.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!