Net gemist? Lees het Creativeskills.be-nieuws hier!

426128200556_kXbZeJCj_lHeb je Creativeskills.be deze week gemist? Zonde! Maar geen nood, dit nieuwsoverzicht bezorgt je een instant update!

Multi-Mania!

Op 13 en 14 mei 2013 is het Xpo Meeting Centre in Kortrijk the place to be voor Multi-Mania, een tweedaagse meetup voor studenten, professionals en ondernemers. Het doel? Knowhow delen, inspiratie opdoen en een community creëren. En vooral: helemaal gratis! Het event biedt een boeiende mix tussen sprekers en workshops.

Adobe Fireworks is dood

Tijdens de Adobe Max conferentie in LA kondigde Adobe vernieuwingen aan een hele resem programma’s aan. Fireworks ontbrak in deze lijst en dat was helaas geen vergissing. Concreet stopt Adobe met de ontwikkeling van Fireworks, een programma geliefd door ontwerpers van websites en mobiele applicaties.

Fronteers Meetup in Mechelen

Thomas More in Mechelen is op 23 mei de locatie voor een Fronteers Meetup. De opleiding Interactive Multimedia Design schuift data-visualisatie als centrale thema naar voor.

Béhance Portfolio Reviews in Antwerpen

Op 16 mei kan je bij idealabs in Antwerpen terecht voor de eerste Béhance Portfolio Review in België. Hét uitgelezen moment om je werk te presenteren en feedback te verzamelen. Bovendien maak je er kennis met creatieve gelijkgestemden en kan je ervaren professionals aan het werk horen/zien.

Jaga-Mookum Challenge prikkelt je brein

Ware schoonheid zit vanbinnen. Met die leuze inspireert en prikkelt Jaga-topman Jan Kriekels het brein van designers, studenten, werknemers, klanten,…  tijdens de Jaga-Mookum Challenge op 14 mei. Al wie zich geroepen voelt om te brainstormen rond verwarmingsaccessoires is meer dan welkom in het Experience Lab van Jaga voor een heuse kick-off.

Adobe lanceert digitale pen en ruler

Een software-gigant met hardware ambities. Het is eens wat anders! Adobe lanceert een digitale tablet pen (Project Mighty) en een digitale liniaal (Napoleon). Hiermee willen ze het werk van designers makkelijker, sneller en accurater maken.

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!